3FM Serious Request

Kom in Actie voor Serious Request 2010!

  1. Nieuwschevron right
  2. Kom in Actie voor Serious Request 2010!
Serious Request 2010 komt met rasse schreden dichterbij. Het grote aftellen is begonnen. Kom zelf alvast in actie voor Serious Request.

In de week voor Kerst sluiten drie DJ's zich op in het Glazen Huis om geld op te halen voor kinderen die het slachtoffer zijn geworden van HIV. Maar ook in het land worden ontzettend veel acties georganiseerd. Gaan jouw handen ook kriebelen? Wil jij ook iets op poten zetten om zo geld op te halen voor Serious Request?

>> Kom Zelf In Actie

>> Of ga voor Eindhovense acties naar 3fm.nl/eindhoveninactie

>> Kom in actie met je school voor Serious Request


Koekjes bakken

Koekjes bakken, sponsorloop, statiegeld, alles kan Iedereen kan helpen met Serious Request. Maakt niet uit hoe! Als je koekjes wil bakken voor Serious Request, of een sponsorloop wilt doen, een gesellige Hollandse avond organiseert, je statiegeld inlevert, naakt gaat poseren, via twitter geld inzamelt of ouders voor de vieze luiers van hun kind laat betalen. Alles kan, als het maar geld oplevert voor Serious Request.

Kom zelf in actie voor Serious Request...

Meld je actie aan en breng al je vrienden op de hoogte van jouw initiatief. Kom zelf in actie voor Serious Request. De leukste acties worden tijdens Serious Request voor het voetlicht gebracht op de radio, televisie of op internet.

>> Meld je eigen actie aan via 3fm.nl/komzelfinactie

...of stuur je Demo op!

Ben jij een muzikant en wil je iets doen voor Serious Request? Drop dan je demo op de speciale actie-site en zorg ervoor dat jij de meeste donaties ophaalt. Tijdens Serious Request wordt dan elke dag het liedje dat het hoogste bedrag heeft opgehaald - de dagwinnaar - Demo van dag. En dat betekent airplay tijdens Serious Request.

Hoe doe ik dat?

Stuur je eigen demo in en zorg ervoor dat jij de met de donaties het hoogste bedrag bij elkaar krijgt. Elke dag wordt de demo die het meeste geld heeft opgehaald, de Demo van de Dag. Die winnende demo wordt die avond gedraaid op 3FM. Twee vliegen in één klap dus. Én je haalt geld op voor een goed doel, én je verdient airplay ermee! Als je eenmaal Demo van de Dag bent geweest, kun je met die demo de rest van de week niet meer meedoen. Hebben andere demo's ook nog een kans!

Geen MP3 uploaden, maar via Youtube of myspace of...

Je kunt geen MP3 uploaden. Maar je kunt wel een linkje naar je liedje op Youtube posten. Het filmpje wordt dan in je profiel getoond. Daarnaast kun je ook een link leggen naar een externe site waar je demo te horen is: hyves, myspace, bandcamp, etc. Of je eigen site.
Ben je niet muzikaal aangelegd, doneer dan voor jouw lievelingsdemo.

>> Stuur je Demo opSter advertentie
Ster advertentie