3FM Serious Request

Shortlist Serious Request 2010 bekend

  1. Nieuwschevron right
  2. Shortlist Serious Request 2010 bekend
Vier steden hebben op tijd hun plannen voor Serious Request 2010 ingeleverd bij 3FM. Het gaat tussen Eindhoven, Leiden, Nijmegen en Zwolle.Vorige week stapelde vier plannen voor het Glazen Huis van 2010 zich op, op de bureaus bij 3FM. Het ene plan zag er nog mooier uit dan het andere, maar stuk voor stuk waren het plannen - of met een duur, profi woord de 'bidbooks' - waar de trots en het enthousiasme vanaf dropen. De shortlist is bekend.

And the nominees are...

In totaal toonden dertien steden interesse om Serious Request dit jaar binnen te slepen. Maar met alleen van de toren schreeuwen red je het niet, er moet ook een duidelijke lijn achter zitten. Eindhoven, Leiden, Nijmegen en Zwolle bewezen met een vlijmscherp bidbook dat ze klaar zijn voor de heerlijke hectiek van een Glazen Huis.

Wie wordt het?

Een 3FM delegatie bezoekt deze maand de locaties en gaat in gesprek met het gemeentebestuur van de kandidaat-steden. 3FM Manager Communicatie, Bart de Voogd over de steden van de shortlist: 'We hebben vier goed uitgewerkte plannen ontvangen van vier mooie steden. Het gaat nog een moeilijke keuze worden. Wat vooral opvalt is hoe trots burgemeesters, bewoners en ondernemers zijn op hun stad.'

Eind april hakken we de knoop door.

Ster advertentie
Ster advertentie