3FM Serious Request

Alain Clark veilde nummers voor 3FM SR13

  1. Nieuwschevron right
  2. Alain Clark veilde nummers voor 3FM SR13

Alain Clark had iets speciaals voor je op de veiling gezet. Hij maakte elke avond een liedje voor de hoogste bieder en haalde daarmee 3968,77 euro op!

Alain Clark staat bekend als een begenadigd liedjesschrijver, maar dat hij ook nog eens op korte termijn en ook nog op maat liedjes kan schrijven is wel heel bijzonder. Hij veilde via de 3FM Serious Request veiling dagelijks een custom made liedje. Beluister ze allemaal hieronder!

Alain Clark - 'Little Dragon' live in het Glazen Huis

Alain kwam op de laatste dag van 3FM Serious Request nog zingen in het Glazen Huis. Hij deed daar het custom made liedje dat de meeste indruk heeft gemaakt. Dat was het nummer dat hij voor Gayane en haar zoontje Silvijn maakte. Silvijn was een dag eerder één jaar geworden en dat mag een klein wondertje genoemd worden, want het mannetje is heel ziek geweest.

Crewjas en polaroid van Alain Clark

Je kunt niet meer bieden op de liedjes van Alain, maar gelukkig heeft de zanger nog meer in de aanbieding. Op de 3FM Serious Request veiling staat een gesigneerde polaroid van Alain en je vindt er de enige echte Alain Clark crewjassen. Dat alles kan van jou zijn, als je genoeg biedt!

Bied hier op veilingitems van Alain

Alain Clark - 'Little Dragon'

Alain Clark - 'Like We Know You'

De tweede song die Alain op maat maakte was eveneens gevoelig van aard. Luister het hier terug:

Alain Clark voor De Swetten uit Drachten

Samen de schouders eronder en je inzetten voor andere kinderen. Dat was wat de kinderen uit Drachten samen deden voor 3FM Serious Request. Ze zamelden in totaal 1538,77 euro in voor het Rode Kruis.

Alain Clark voor de familie in Roemenië

Duncan bood op persoonlijk lied van Alain

Alain zingt liedje 'More'

Ster advertentie
Ster advertentie