3FM Serious Request

Loop één miljoen stappen met Sameena en de 3FM-dj's!

  1. Nieuwschevron right
  2. Loop één miljoen stappen met Sameena en de 3FM-dj's!

Loop in één week samen met 3FM-dj's één miljoen stappen! Maar wel in je eigen woonkamer, vanuit je tuin of op je balkon.

In actie komen voor het Rode Kruis was nog niet eerder zo makkelijk. Je hoeft er niet eens de deur voor uit en je gaat er niet van zweten. Het enige dat je hoeft te doen is wat te ijsberen in je eigen woonkamer, tuin, balkon of dakterras.

Waarom één miljoen stappen? Simpel: dat aantal stappen is gelijk aan het aantal stappen dat elk team van Goes naar Groningen heeft moeten lopen tijdens de editie in december 2019. Denk jij dat je het aan kunt? Meld je dan aan via de onderstaande link en laat het zien via je social media met #SR20.

Sameena rent mee

Sameena ken je misschien nog van de afgelopen editie 3FM Serious Request: The Lifeline. Daar kwam ze in actie door 100 kilometer te rennen van Ommen naar Groningen. Daarmee haalde ze iets meer dan 45.000 euro op voor de slachtoffers van mensenhandel. Zelf was ze ooit ook een slachtoffer.

Deze editie komt ze in actie door mee te doen met de stappenchallenge. Ze gaat op woensdag 15 april 24 uur achter elkaar hardlopen om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis tijdens de coronapandemie. Ze werkt zelf ook in de zorg en wil daarom graag in actie komen.

STEUN SAMEENA

"We moeten deze coronacrisis vergelijken met een ultramarathon. We weten niet wanneer het eindigt en hebben over 6 maanden nog steeds verpleegkundigen nodig. Ik hoop in deze 24 uur 183 kilometer te lopen. 187.000 stappen ga ik in totaal zetten. Daarom wil ik de rest van mijn hardloopvrienden en de rest van Nederland vragen om ook die stappen te zetten."

Video niet beschikbaar

SAMEN LOPEN, MAAR WEL THUIS!

Laat zien dat je meedoet en maak een leuke foto, story of ga live op social media. Vraag jouw vrienden om te doneren via deze link. Vooral dat laatste is belangrijk, want met dat geld doet het Rode Kruis hele belangrijke dingen in hun acties rondom de coronacrisis. Niet bij elkaar, maar wel samen zetten we één miljoen stappen om het Rode Kruis te helpen. Meedoen is simpel!

- meld je aan via het formulier
- houd je eigen stappen bij (via een stappenteller of app)
- maak een screenshot als bewijs
- plaats dit op social media met de hashtag #SR20

Jij loopt, wij tellen

Tijdens jouw wandeling kun je live inbellen in de studio en haal jij geld op voor het Rode Kruis. Mocht je niet mee kunnen lopen maar wel willen doneren, check dan deze link!

3FM Serious Request: Never Walk Alone

De coronacrisis raakt ons allemaal. Daarom nu in april 3FM Serious Request: Never Walk Alone! Van maandag 13 tot en met zaterdag 18 april komen 3FM-dj's 24 uur per dag in actie. Dit alles met één doel: geld inzamelen voor het Rode Kruis dat hulp biedt tijdens de coronapandemie. En daarvoor hebben we jouw hulp hard nodig.

DONEER NU VRAAG HIER JOUW PLAAT AAN

STEUN SAMEENA

Ster advertentie
Ster advertentie