3FM Serious Request

3FM Serious Request Veiling geopend.

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Serious Request Veiling geopend.

De veiling is geopend! Vanaf vandaag kan er geboden worden op de meest unieke items die we voor jou verzameld hebben. De volledige opbrengst gaat naar 3FM Serious Request.

Eenmaal, andermaal.... Verkocht! De veiling voor 3FM Serious Request 2014 is van start gegaan. Giel Beelen gaf het startsein voor de 3FM Serious Request Veiling.

Unieke veilingitems

Een groot aantal unieke veilingitems gaan vanaf vandaag onder de hamer: van een mok van Ben Howard en het Request-rad uit de Coen en Sander Show tot gesigneerde items van onder meer Arjen Robben, DJ Hardwell, Jamie Cullum, Afrojack en Jett Rebel. Of wil je dat SP-leider Emile Roemer als scheidsrechter jouw voetbalwedstrijd komt fluiten?

Deze items en meer staan nu online op 3fm.nl/veiling. Het aanbod op de veiling voor 3FM Serious Request is uniek en exclusief. Bieden kan tot en met 31 december 10.00 uur. Elke dag komen er nieuwe unieke items online. Houd de site dus goed in de gaten om de pareltjes eruit te pikken.

Direct naar de 3FM Serious Request Veiling

Doel 3FM Serious Request 2014

Met de opbrengst van 3FM Serious Request 2014 helpt het Rode Kruis meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden.

Lees meer over het doel voor 3FM SR14

Tim Hofman opent de 3FM Serious Request Veiling!

Ster advertentie
Ster advertentie