3FM Serious Request

Sap! Altijd lekker

  1. Nieuwschevron right
  2. Sap! Altijd lekker
Misschien wel gezond en voedzaam, maar ook ranzig met een hoofdletter 'R'. DIE LUCHT! Met pijn en moeite werkten de DJ's hun verse sapje weg, want ze zijn megabelangrijk.Het luik schoof open en daar stonden weer drie dampende glazen tot de nok toe gevuld met 'overheerlijk' sap. Die aanhalingstekens staan er niet voor niks, want echt lekker kunnen we het niet noemen. *Burp!* Met veel pijn en *burp!* moeite werkten ze het naar binnen.

Flauwte

De flauwte begint toe te slaan in het Glazen Huis en dan niet alleen qua woordgrappen. De maagjes van Coen, Gerard en Giel zijn vrijwel leeg en kunnen wel weer wat vulling gebruiken. Het sapje komt als geroepen.

Smells Like Teen Spirit

Maar toen de eerste geur zich door de neusgaten boorde, kwam er ook weer wat omhoog. DIE LUCHT! Het is een beetje afzien in het Glazen Huis, maar het sapje Smells Like Teen Spirit sloeg wel alles. Een teentje knoflook, avocado, banaan, limoen en dat allemaal door de blender om tien uur 's ochtends. Het was nogal... 'vreemd'. Knoflook met banaan, wie bedenkt dat nou?

Héél belangrijk

Een week lang niet eten, maar op sapjes leven is op zijn minst even wennen. Die glazen zurige vloeistof zijn heel belangrijk. De DJ's worden simpelweg niet lekker van het niet-eten. Koppijn en buikpijn zijn geen uitzonderingen, maar het is part of the deal bij Serious Request. Wie in het Glazen Huis zit, moet een beetje pijn lijden. Veel drinken en met lange tanden die sappen weg blijven werken, dan redden Coen, Gerard en Giel het wel.

Check die lange tanden!
Ster advertentie
Ster advertentie