3FM Serious Request

It has begun! Gary Lightbody sloot het Glazen Huis

  1. Nieuwschevron right
  2. It has begun! Gary Lightbody sloot het Glazen Huis

Gary Lightbody sloot op zondag de deur van het Glazen Huis achter Coen, Gerard en Timur... 3FM Serious Request is begonnen.

Coen, Gerard en Timur zijn voor een week opgesloten in het Glazen Huis in Leiden. It has begun... geen eten meer, alleen maar plaatjes draaien voor 3FM Serious Request.

Laatste avondmaal voor de 3FM DJ's

De DJ's aten een paar uur voor het huis op slot ging nog gezellig met zijn drieën de laatste sappige biefstukjes en smikkelden van patatjes. Nu is het afgelopen met de pret en concentreren ze zich alleen nog maar op het draaien van plaatjes voor moeders in nood.

Gary Lightbody sloot het huis

Snow Patrol warmde de Beestenmarkt op voor Coen, Gerard en Timur die onder luid gejuich het podium betraden. Na een zegetocht van Gary Lightbody en de DJ's van het podium door het publiek naar het Glazen Huis, stapten de DJ's het Glazen Huis binnen. High fives, slipjes, rozen, tranen, alles! Hysterie.

Gary Lightbody had de strangest walk ever door het publiek achter de DJ's aan. Hij was niet jaloers op de DJ's, maar wel trots op ze. Een goed doel: moeders in nood. Gerard opende de envelop waar het meest aangevraagde liedje van Snow Patrol in stond: 'Called Out in the Dark' voor meer dan 11.000 euro.

En toen sloot Gary het huis en liet de DJ's he-le-maal alleen achter. 3FM SERIOUS REQUEST IS BEGONNEN! Speciaal voor iedereen op het plein, en de DJ's, speelde Snow Patrol 'Called out in the Dark'. Toegift voor Leiden: 'Chasing Cars' en 'This Isn't Everything You Are'

Veilingitem

Gary doneerde nog een gesigneerd canvasdoek van het artwork van laatste album Fallen Empires.

>> bieden op de veiling
>> Volg 3FM Serious Request op de webcam

Vraag een plaatje aan

Je kunt bellen naar het callcentre om jouw plaatje aan te vragen: 0909-1336, maar uiteraard ook online.
>> Online plaatje aanvragen
>> Alle doneeropties op een rijtje

Ster advertentie
Ster advertentie