3FM Serious Request

Hing Youp van 't Hek ineens aan de lijn bij Gerard!

  1. Nieuwschevron right
  2. Hing Youp van 't Hek ineens aan de lijn bij Gerard!

Cabaretier des Vaderlands Youp van 't Hek doet opnieuw mee met 3FM Serious Request!

Youp aan de lijn

Geen Glazen Huis zonder Youp van 't Hek. In 2009 beef hij slapen, in 2010 collecteerde hij 75.000 euro bij elkaar, in 2012 zong hij Flappie en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Dit jaar kon hij natuurlijk niet achterblijven. Youp belde naar Gerard om zijn diensten weer te verlenen.

Flappie

Youp begon gelijk met het zingen van 'Flappie'. Gerard zong uiteraard enthousiast mee: "Flappie was van mij!". Youp wenste Gerard veel succes, maar dat was natuurlijk niet alles: Youp had ook een veilingitem. Een kijkje achter de schermen bij de voorstelling Mooie Verhalen op zaterdag 9 mei in De Meerse in Hoofddorp. Je krijgt een rondleiding, eet een hapje met Youp, krijgt voor vier personen toegang tot zijn show en je mag na afloop nog een lekker drankje blijven drinken. Een compleet arrangement dus!

Op stap met Youp

Loop een dagje mee met de vrolijkste brompot van Nederland. Je krijgt een rondleiding, eet een hapje met Youp, krijgt voor vier personen toegang tot zijn show en mag na afloop nog een lekker drankje blijven drinken. Klinkt dat als een topdag? Bied dan op dit te gekke item op de veiling!

het veilingitem van Youp

Gerard en Youp in duet

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie