3FM Serious Request

De Veiling TV mayhem van de woensdag

  1. Nieuwschevron right
  2. De Veiling TV mayhem van de woensdag

Mensen, mensen toch! De laatste dag, de laatste kans. Kans op een versie Veiling TV that is, want de veiling zelf gaat gelukkig nog even door.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Keukenmachine Paul de Leeuw

Dit is de meest unieke blender van Nederland. Alle hoeken en gaten heeft ‘ie gezien. Het is namelijk de blender uit de theatershow van Paul de Leeuw! Hij is nog zo goed als nieuw, dus hij kan alles hebben, en alles mixen tot jouw ideale mix. Draai niet door en ga snel naar 3fm.nl/veiling!

Scoor deze blender

Weekendje Spanje met Gaston

GOEEEEEEEEEEEEEEEEDEMIDDAG! Een weekendje naar Spanje samen met Gaston Starreveld, dat wil je. En het treft: want je kunt er nu op bieden. En niet zomaar een weekendje, maar nee: in het huis van Gaston! Hoe tof is dat.

Ga met Gaston op vakantie

Veiling TV jasje Gerard (rood) + pak van Actieman Giel

En dit is dan het aller-aller-aller-laatste Veiling TV item van Serious Request. Dat kan niet anders zijn dan dit mooie jasje die Gerard vaak heeft aangehad. Hij kan gewoon van jou zijn. Maar de outfit van Giel is net zo speciaal...

Bied op deze outfits

ChiNees? RiksJa's!

Ruim dat schuurtje maar alvast op, want deze fietsen-met-dak wil je hebben! Straks zit je opgezadeld met twee prachtige riksja's, daar zeg je geen nee tegen. Handig voor de boodschappen, of om je vrienden een lift naar de kroeg te geven.

Zeg ja tegen die riksja

De keepershandschoenen van Kenneth Vermeer

Stop die ballen! Met deze glimmend gedragen keepershandschoenen van Kenneth Vermeer komt er geen bal meer langs. Er ligt een prachtige keeperscarrière voor je klaar. Op de 3FM Veiling welteverstaan.

Pak die keepershandschoenen

Judopak van Chantal Janzen

Houd je van roze, judo en Chantal Janzen? Komt dat even goed uit! Het knalroze judopak van Chantal Janzen staat toevallig op de veiling. Dat wordt een potje judomatten.

Bied op dat roze pak!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie