3FM Serious Request

3FM Serious Request 2012 in Enschede

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Serious Request 2012 in Enschede

Giel maakte op vrijdag 29 april 2011 in de Coen en Sandershow bekend dat 3FM Serious Request 2012 plaatsvindt in Enschede!

De Tukkers kunnen zich opmaken voor een ongekend mooie week vol radio, TV, internet en vermaak op een plein, want het Glazen Huis komt in 2012 naar Enschede. Giel liet mensen lang in spanning, door hints te geven over waar hij zich bevond, maar pas in de Coen en Sandershow maakte hij bekend dat hij in Enschede beland was.

Een gesprek met de burgervader van de stad bracht het verlossende woord. Het gesprek is hier later vandaag terug te luisteren.

3FM Serious Request 2012 naar Enschede

3FM zendermanager Wilbert Mutsaers: “Enschede biedt het Glazen Huis een goede locatie; de Oude Markt is een sfeervol en levendig plein. De stad heeft bovendien een prachtig plan om de eigen regio te mobiliseren voor de inzameling die 3FM samen met het Rode Kruis jaarlijks met Serious Request doet.”

De afgelopen maanden toonden vier steden serieus interesse om als gastheer op te treden voor 3FM Serious Request 2012 en dienden daartoe plannen in. Alle steden zijn onlangs door 3FM bezocht, waarna de selectie werd gemaakt.

3FM Serious Request en het Rode Kruis

Met 3FM Serious Request zet 3FM zich in samenwerking met het Rode Kruis ieder jaar in voor een stille ramp. In de week voorafgaand aan de kerstdagen sluiten drie DJ's van 3FM zich zes dagen lang op in een glazen studio. Zij eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en televisie en zijn online te volgen. Het publiek kan tegen betaling verzoeknummers aanvragen en wordt uitgebreid geïnformeerd over de actie.

>> Meer info over 3FM Serious Request in Enschede

Ster advertentie
Ster advertentie