3FM Serious Request

Veiling: Huiskamerconcert van Birgit Schuurman

  1. Nieuwschevron right
  2. Veiling: Huiskamerconcert van Birgit Schuurman

Is het jouw grote verlangen om Birgit Schuurman van heel dichtbij te zien en te horen? Bied dan snel!

Op de 3Fm serious Request Veiling kom je de mooiste dingen tegen. De oplettende snuffelaar heeft het vast al gezien; Birgit Schuurman heeft zichzelf te koop gezet.

Birgit en 3FM Serious Request

Birgit steunt 3FM Serious Request al jaren. Gerard, Rob en Michiel weten het nog goed en zullen het nooit vergeten dat ze in 2007 een hele nacht met de charmante zangeres mochten doorbrengen. Een hele nacht zit er nu niet in, maar je kunt haar wel een avondje bij je thuis krijgen.

Het Grote Verlangen van Birgit Schuurman

Birgit heeft een nieuw liedjesprogramma en alleen de titel maakt al nieuwsgierig. Het Grote Verlangen heet het. Verlang jij er naar om meer te horen dan alleen de titel en dan ook nog eens in je eigen huiskamer? Dat kan geregeld worden, maar dan is het wel zaak om te bieden op haar huiskamerconcert.

De hoogste bieder krijgt Birgit live in zijn of haar huiskamer. Ze komt met pianist en gitarist speciaal voor die hoogste bieder en zijn of haar vrienden een half uur uit Het Grote Verlangen spelen. De opbrengst van het concert gaat natuurlijk naar het Rode Kruis.

>> Bied op Birgit Schuurmans huiskamerconcert

Ster advertentie
Ster advertentie