3FM Serious Request

Veiling TV: zondag 22 december

  1. Nieuwschevron right
  2. Veiling TV: zondag 22 december

Boeren, burgers en buitenlui; Veiling TV heeft voor ieder wat wils in de aanbieding. Zo ook op de zondag van 3FM Serious Request 2013! Check snel of er ook wat voor jou bij zit!

Klaar voor een nieuwe Veiling TV? Met the one and only Geraldine Kemper als veilingmeester? Check hieronder een nieuwe rits met vette veiling-items.

Veiling TV middag-editie

Dag meelopen met een herder

Haal je wollen trui maar uit de kast, want jij kan namelijk meelopen met een echte schaapsherder! Een hele dag ga jij met herder en kudde helemaal LOS op de heide! Kom heerlijk tot rust in de natuur tussen de wilde schapen.

>> Klinkt dat als muziek in jouw oren? Naar de veiling dan!

3 jaar gratis wc papier voor het hele gezin
Dit is echt vette shit! Jij en de rest van je gezin kunnen niet 1, niet 2, maar DRIE jaar lang gratis jullie billen afvegen! In het kader van ‘Clean This Shit Up’ biedt Jumbo Leeuwarden dit item aan op de veiling. Maar dat is nog niet alles. Want de hoogste bieder mag deze gigantische hoofdprijs komen ophalen tijdens de eindshow op het grote podium!

>> Drie jaar lang gratis vegen. Ik wil dat wel!


Poepscheppen
Ja, en over poep gesproken! Ik heb voor jou op de veiling staan: een unieke ervaring waar een luchtje aanzit! Je mag namelijk gaan poepscheppen in dierenpark Emmen! Tijdens het uitmesten van de stallen kom je op bijzondere plekken waar je normaal gesproken nooit mag komen. En dat is nog niet alles, want nadat je de poep hebt geschept mag je nog heerlijk door het dierenpark wandelen!

>> Let's clean this shit up!

Veiling TV ochtend-editie met Geraldine Kemper

Rocken met Epica
Epic! De Nederlandse band Epica heeft mooie dingen voor jou in de aanbieding. Zo kun je een dag met ze jammen, een fotoshoot met ze doen, een privé-workshop krijgen en nog veel meer! Wat wil een echte fan nog meer? Nou?

>> Ik rock graag met Epica mee

Graffiti op jouw muur
Kan jouw muur wel een opknapbeurt gebruiken, maar heb je geen zin om naar de bouwmarkt te lopen voor een rol behang of een likje verf? Dan is dit jou kans. Wat wat is er vetter dan een muur met een custom-made graffiti? Leuk voor in de slaapkamer, badkamer, toilet, niets is te gek.

>> Zet die graffiti maar op mijn muur

Een jaar lang sporten!
De goede voornemens. Je hebt vast al wel een lijst met wat er allemaal beter moet in je leven. Stoppen met roken, minder drinken, gezond eten… En vaak ook sporten. Dit item gaat jou met het sporten helpen. Op de veiling kun je bieden op ‘Eén jaar lang gratis sporten!!’ Squashen, groepslessen, zwemmen maar bovenal fitnessen.

>> Doe een sportief bod

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Oorverdovend

Radio is oorverdovend mooi, maar het is nog mooier als je er wat langer van kan genieten! Goede gehoorbescherming is erg belangrijk, zeker voor de allerkleinsten. Op onze veiling vind je verschillende ‘oe hoes’: de oorkap is verstelbaar en past elk kind!

Je kan ze in meerdere kleuren krigen. En ook voor volwassenen met een klein hoofd is deze ‘oehoe’ geschikt! Wil je je hele leven lang genieten van de radio? Ga dan heel snel naar de veiling en bieden maar!

Sneeuwbalfestival

Hoewel het december is, kunnen we nog geen simpele sneeuwbal maken…3FM Serious Request is dit jaar nogal herfstig. Maar juist daarom hebben we iets moois voor je: Het sneeuwbalfestival!

Op het sneeuwbalfestival kan er geschaatst worden, glühwein gedronken worden en natuurlijk gedanst op sneeuwharde techno! Dansen terwijl de sneeuwballen je om de oren vliegen dus. En je gaat niet alleen, maar je mag maar liefst vier vrienden meenemen! Bieden doe je hier!

Veiling TV gaat voor Anker

Een heuse Friese vleesmarkt. Altijd al eens willen proosten met een topadvocaat? Dit is je kans. Althans, met Hans. Anker dus. Want broer Wim pleit dat hij wel in is voor een blind date, zeker als het voor 3FM Serious Request is. Hans heeft een voorkeur voor vrouwelijk gezelschap, maar het hoogste bod wint natuurlijk! Grijp je kans en make him an offer we can’t refuse!

Ster advertentie
Ster advertentie