3FM Serious Request

De ontbijtbrigade verrast meester Rein

  1. Nieuwschevron right
  2. De ontbijtbrigade verrast meester Rein

Tweede ochtend voor Barend en Wijnand om iemand te verrassen met een ontbijtje. Vanmorgen liepen ze bij de Savornin Lohmanschool naar binnen voor een verrassingsontbijtje voor Rein.

Met de melkbus rijden ze het hele land door om voor de lekkerste verrassing van Serious Request te zorgen. Barend en Wijnand bezorgen een heerlijk ontbijtje bij zij die het verdienen. Zo ook vanmorgen bij Rein.

Een ontbijtje voor meester Rein

Ilse, de vrouw van meester Rein ligt in het ziekenhuis om te zorgen dat het met hun tweede kindje wel goed gaat komen. Maar hoewel zij genoeg aandacht krijgt van vrienden en familie, vindt ze dat haar man ook wel een beetje in het zonnetje gezet mag worden. "Nu is het tijd voor jou!", aldus Ilse. Als dat geen liefde is!

Ondanks dat Ilse er zelf niet bij kon zijn, hoeft ie toch zijn ontbijtje niet in zijn eentje op te eten. Want niet alleen de koffie en de broodjes waren door Barend en Wijnand geregeld, ook Krystl was hem in de melkbus al aan het opwachten om zijn ontbijt van een fijn stukje muziek te voorzien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie