3FM Serious Request

Sanders eerste maandsalaris voor 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Sanders eerste maandsalaris voor 3FM Serious Request

Wie helpt de 25-jarige Sander Veldscholten aan een baan? Zijn eerste maandsalaris gaat naar 3FM Serious Request 2012!

De Kom in Actie-initiatieven komen in allerlei vormen binnen. Koekjes bakken, sponsorlopen, talentenjachten, we kennen ze allemaal! Maar soms komen er ook heel originele acties binnen. Sander Veldscholtens initiatief is hier een goed voorbeeld van.

Serious Request For A Job

Sander is Economisch Geograaf en op zoek naar een serious baan. Hij is woonachtig in Twente en heeft ervaring als beleidsmedewerker. Bij een jaarcontract belooft hij zijn eerste netto maandsalaris over te maken naar 3FM Serious Request. Sander is momenteel al druk aan het werk als vrijwilliger met de voorbereidingen van 3FM Serious Request, maar wil in januari 2013 graag beginnen aan een leerzame en uitdagende baan.

>> Check Sanders Kom In Actie-pagina

Kom in Actie voor 3FM Serious Request

Sander maakt zich met deze actie sterk om het babysterfte-cijfer wereldwijd terug te dringen. Wil jij ook een actie opzetten en je steentje bijdragen aan Serious Request 2012? Ga naar de Kom in Actie-pagina en start een actie met vrienden, klasgenoten, collega's of je band.

>> Kom in Actie voor 3FM Serious Request 2012

Sander gaat solliciteren

Sander heeft inmiddels zijn eerste sollicitatiegesprek achter de rug. Verslaggeefster Cielke ging met hem mee voor morele steun en om er nog een extra slaatje uit te slaan voor 3FM Serious Request. Zij wist het bedrijf over te halen om het eerste maandsalaris van Sander te verdubbelen voor 3FM Serious Request. Áls hij aangenomen wordt in ieder geval... Wij wachten in spanning af! Check Sanders eerste sollicitatiegesprek hier:

Ster advertentie
Ster advertentie