3FM Serious Request

Muziekliefhebbers! Check deze veilingitems!

  1. Nieuwschevron right
  2. Muziekliefhebbers! Check deze veilingitems!

Muziekliefhebbers opgelet, want de 3FM Serious Request-veilingmeester heeft ook voor jullie weer zijn uiterste best gedaan!

De 3FM Serious Request veiling denkt niet alleen aan de fashionista's, maar ook aan de muziekliefhebbers. Voor de muzikanten, concertgangers, festivalbezoekers en liefhebbers van klassiek, er is voor iedereen wat wils. Bieden maar!

Schitteren met de gitaar van Taylor Swift

Dit is wel één van de pronkstukken van de 3FM Serious Request veiling: een gesigneerde gitaar van niemand minder dan Taylor Swift. Met deze gloednieuwe en exclusieve Epiphone elektrische gitaar zul jij net zo hard schitteren op het podium als de wereldster. En met haar handtekening op het instrument kan het bijna niet anders dan dat deze gitaar je het grote succes gaat brengen! Bieden kan tot en met 19 december.

>> Bied hier op de gesigneerde gitaar van Taylor Swift

Oliver Heldens in je huiskamer

Oliver Heldens verovert de wereld! Deze Nederlandse DJ en producent heeft al de nodige releases en samenwerkingen op zijn naam staan en weet hoe hij de tent op z'n kop moet zetten. Ook jouw huiskamer tovert hij in een mum van tijd om tot de beste club van Nederland. Zie jij het wel zitten om samen met je vrienden op 21 december op Olivers deuntjes te dansen? Sla dan snel je spaarpot kapot en begin met bieden, want dat kan tot en met 20 december.

>> Bied hier op het huiskamerconcert van Oliver Heldens

Een song op maat

Heb jij altijd al willen weten hoe het is om de muze van een muzikant te zijn of wil je iemand een customized lied cadeau geven? Dat kan, want op de 3FM Serious Request veiling kun je bieden op een persoonlijk nummer van Claudia de Breij, Michael Prins of Van Velzen. Ben jij de hoogste bieder? Dan kun je telefonisch het onderwerp bespreken met de muzikant, die het nummer dan tijdens de dagelijkse BNN-uitzending op NPO3 live voor je speelt.

Honderd plectrums

Het leven van een gitarist gaat niet altijd over rozen. Lastige bandleden, altijd onderweg en dan ook nog die verrekte plectrum die op de een of andere manier altijd kwijt is! Haal diep adem en ga snel naar 3fm.nl/veiling, want daar vind je de oplossing voor dat laatste probleem. We bieden namelijk 100 plectrums aan. En natuurlijk niet zomaar een stukje plastic, maar met je eigen design erop! Je kan bieden tot en met 22 december.

>> Bied hier op de plectrums

A Very Exclusive Camplingflight To Lowlands Paradise

In augustus trekken duizenden muziekliefhebbers de Flevolandse polder in voor "A Campingflight To Lowlands Paradise". En of het een paradijs is: heerlijke muziek, goed eten en helemaal uit je plaat gaan. Maar wel voordat je in de file op de dijk hebt gestaan, de kilometers lange rij voor de ingang hebt overleefd en je je hele hebben en houwen over de militairenbrug hebt gesleept. Zie jij het wel zitten om deze ellende te skippen en een kijkje backstage te nemen? Bied dan tot 25 december op dit VIP veilingitem!

>> Bied hier op twee exclusieve tickets voor Lowlands

Ster advertentie
Ster advertentie