3FM Serious Request

Serious Playlists: geniet van de muziek van 3FM SR15

  1. Nieuwschevron right
  2. Serious Playlists: geniet van de muziek van 3FM SR15

Het regent inmiddels request-platen in Heerlen! Daar kun je heel veel mooie lijstjes van maken...

(Fotograaf: Ferdy Damman)

Je kunt natuurlijk 24/7 meeluisteren met de live radio die gemaakt wordt in het Glazen Huis in Heerlen, maar soms wil je die ene lekkere track gewoon nóg een keertje horen. Thank god voor Deezer, Spotify, en de mogelijkheid om je favoriete plaatjes lekker vaak aan te vragen!

Vraag een plaat aan en doneer

Top 50

Zoveel mensen, zoveel requests. Toch zijn er elk jaar weer een aantal platen die bijzonder vaak aangevraagd worden. Daarom vind je in deze lijst dagelijks de vijftig meest aangevraagde platen, zodat je lekker up to date bent. We beginnen op zaterdagavond 19 december, dus houd 'm in de gaten op Spotify en Deezer.

Anthems en themaliedjes

Iedere editie wordt er een officieel 3FM Serious Request-lied gemaakt. En elk jaar is er het onofficiële anthem: één track die er het meest uitspringt voor de DJ's in het Glazen Huis. Zing ze allemaal mee op Spotify en Deezer.

Sfeertje, hoor!

Ondanks de semi-tropische temperaturen op het Pancratiusplein (hallo zon, hallo vijftien graden) blijft het natuurlijk wel gewoon december en is het écht bijna kerst! Kom vast in de christmas mood met de 3FM Serious X-Mas playlist op Spotify en Deezer.

(Fotograaf: Ferdy Damman)

Lievelingetje van de DJ

Van Marco Borsato tot Liquido en Foals, echt alles komt voorbij tijdens 3FM Serious Request. Maar de drie DJ's hebben natuurlijk altijd nog hun eigen favoriete plaatjes... En die hebben we voor je gebundeld!

>> De lijst van Paul op Spotifyen Deezer
>> De lijst van Giel op Spotify en Deezer.
>> De lijst van Domien op Spotify en Deezer.

3FM Serious Request

In de drie persoonlijke lijsten is een speciale rol weggelegd voor de audioreportages van Wijnand en Paul, die op reis gingen naar Congo en Syrië. Zij zagen met eigen ogen hoe de jongeren in deze landen, met behulp van het Rode Kruis, weer een leven proberen op te bouwen.

Je vindt de audioreportages in de lijsten van Paul, Domien en Giel, en natuurlijk ook gewoon op 3FM.nl/reis.

Lees meer over het doel van dit jaar

Doneer direct

(Fotograaf: Ben Houdijk)
Ster advertentie
Ster advertentie