3FM Serious Request

Hiep Hiep Hoera voor Rudy

  1. Nieuwschevron right
  2. Hiep Hiep Hoera voor Rudy
In Nederland struikel je over de sneeuwpoppen, Rudy zweet zich kapot in Afrika, en dat nog wel op zijn verjaardag! Rudy geeft de stand van zaken van het Glazen Huis in Nairobi.Bij jarig zijn horen cadeautjes, en dus werd Rudy verrast met een presentje. Hij kreeg van zijn 3FM-collega's een plaatje cadeau.

Geen geld inzamelen
In Nairobi is gek genoeg het doel niet om zoveel mogelijk geld op te halen. Daar roepen de dj's op om een AIDS-test te doen. Het doel is om 1000 tests uit te voeren, op de eerste dag staat de teller op 300!


Glazen huis zonder glas

Tot de laatste minuten voor de start is in Nairobi gewerkt om het huis af te krijgen. Zo werd bijvoorbeeld het glas op het allerlaatste moment geplaatst, geen glazen huis zonder glas natuurlijk. Afrika zou Afrika niet zijn als het toch nog allemaal op het laatste moment goed zou komen.

Meer Rudy in Afrika
Rudy houdt een blog bij met hierop de ontwikkelingen bij het Afrikaanse Glazen Huis en zijn eigen belevenissen. Lukt het je niet meer om de Nederlandse kou te weerstaan, schakel dan in op de livestream van het Glazen Huis in Nairobi.

>> Rudy in Afrika


Ster advertentie
Ster advertentie