3FM Serious Request

De updates vanuit het Zenuwcentrum: 20 december

  1. Nieuwschevron right
  2. De updates vanuit het Zenuwcentrum: 20 december

Timur houdt de hele week een oogje in het zeil bij het callcenter en steekt uiteraard de handjes uit de mouwen om zo nu en dan de telefoon aan te nemen. Check hier de updates van zaterdag 20 december.

De meest aangevraagde platen van zaterdag 20 december

Als een combinatie van Maurice de Hond en Herman 'de schermman' van der Zandt houdt Timur Nederland in de ban van de Request Tussenstand; de meest aangevraagde platen van de dag. De top 3 van zaterdag 20 december ziet er als volgt uit:

1. Gary Fomdeck - I'll Be There This Christmas
2. AronChupa - I'm An Albatraoz
3. Claudia de Breij - Mag Ik Dan Bij Jou

Wil je heel wat anders op nummer 1 hebben? Vraag hier een plaat aan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De stijgende platen

Wat de meest aangevraagde plaat van vandaag is wist Timur 's middags nog niet, maar hij kon al wel vertellen dat AronChupa met 'I'm an Albatraoz' nog steeds veel wordt aangevraagd, en ook Claudia de Breij met 'Mag Ik Dan Bij Jou' staat hoog. Ook Mr. Probz, Dotan en Ed Sheeran worden veel aangevraagd.

Vrouwen doneren vaker, mannen meer

Vanochtend vroeg was Timur alweer druk in de weer in het Zenuwcentrum. Hij had belangrijke cijfers voor ons, want het blijkt dat 57 procent van de donaties voor 3FM Serious Request van vrouwen komt, maar dat de donaties van mannen gemiddeld 3 euro hoger zijn! Ook heeft onze anti-Herman de Schermman de pareltjes van de social media op zijn hypermoderne swipe-krijtbord staan. Een twitteraar is bijvoorbeeld wel erg nieuwsgierig naar de lange wimpers van Gerard.

Updates uit het hele land

Natuurlijk vat hij ook de acties even samen. Zo varen er 380 reddingsbrigadiers van Medemblik naar Haarlem, is er iemand van Den Helder naar Haarlem aan het rennen en is er een 24 uur lange badmintonmarathon van badmintonvereniging Flash. Zelfs de rackets zijn er gespannen van!

Vanochtend is ook de Bananenman vertrokken. Hij is onderweg naar Haarlem, op een omafiets in een bananenpak. Daarachter rijdt een auto met fans en natuurlijk een aanhangwagen vol bananen. Op het Rietveldcollege in Purmerend wordt ondertussen geschaats voor 3FM Serious Request.

Wil je 3FM Serious Request ook steunen? Ga naar 3fm.nl/doneer.

De vrolijke vrijwilligers zitten voor je klaar

Timur en zijn team van vrijwilligers in het Zenuwcentrum zijn de hele dag te bereiken! Ze nemen graag je telefoontje aan, dus bel nu 0900-1336 en doneer, of ga naar 3fm.nl/plaat.

Check Timur de anti-Herman de Schermman

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie