3FM Serious Request

Nacht in actie: Kroegtijgeren met Thijs

  1. Nieuwschevron right
  2. Nacht in actie: Kroegtijgeren met Thijs

Kom in de nacht van donderdag 11 op 12 december naar Utrecht. Thijs Maalderink gaat daar uit voor het goede doel en haalt op die manier geld op voor het Rode Kruis.

Nacht in actie

Alle 3FM nacht-DJ's gaan zich in de nacht van donderdag 11 op vrijdag 12 december met de Nacht In Actie inzetten voor 3FM Serious Request. Thijs offert zich op en gaat uit voor het goede doel. Hij bezoekt verschillende kroegen, clubs en podia om de boel op z'n kop te zetten. Een overzichtje van waar je moet zijn om mee te kunnen doen:

Thijs in actie

Thijs maakte in de nacht van woensdag 26 op donderdag 27 november bekend dat hij een speciale 3FM Serious Request-cocktail gaat shaken in de Havana in Utrecht.

Ook heeft Thijs DJ St. Paul gesproken die tijdens de Nacht In Actie in TivoliVredenburg draait. Thijs komt langs met de collectebus tijdens het beroemde Pop-O-Matic, dus kom ook en geef gul!

Een week later harkte Thijs Café Stathe en Café de Voortuin in één belletje binnen. Bier drinken en tegelijk het goede doel steunen, beter wordt het niet. Stathe had nog een topidee: welk bandje wil in hun zaaltje komen spelen voor 3FM Serious Request?

Nog zo'n actie die je makkelijk op kan zetten. Geef gewoon je fooi aan het goede doel. Het personeel van Café De Beurs geeft tijdens de Nacht In Actie al hun fooi weg!

Adam & The Relevants spelen in Stathe

Dat leuke zaaltje in Café Stathe gaat platgespeeld worden door Adam & The Relevants. Kom een dansje wagen en steun meteen 3FM Serious Request. Thijs belde alvast met de band in de nacht van woensdag 10 december op donderdag 11 december.

Zet je in voor 3FM Serious Request!

Werk jij in de horeca of ga jij 's nachts vaak de hort op? Zorg dan dat je iets doet om geld op te halen. 11 op 12 december gaat Thijs kijken wat alle horeca gelegenheden ophalen in de nacht, dus meld je actie aan! Of doneer direct een fooi via deze actiepagina.

Kom direct in actie

Ster advertentie
Ster advertentie