3FM Serious Request

Tim Dawn live tijdens 3FM Serious Request 2020

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Tim Dawn live tijdens 3FM Serious Request 2020

Singer-songwriter en 3FM Talent Tim Dawn brak in 2018 door met zijn nummer 'Walking On Wire'. Hij trad afgelopen jaar al vaker live op in de 3FM Live Box en vandaag speelt hij zijn nummers bij 3FM Serious Request: The Lifeline 2020. De Utrechtse komt langs in de hangar op Vliegveld Twenthe, waar de zes dj's in lockdown zitten. Het optreden check je hier!

Tim Dawn speelde het strijdlied dat hij in 2019 uitbracht, 'Bite The Bullet'. Ook zong hij het toepasselijke nummer 'Holiday At Home', dat hij al schreef voordat de coronacrisis uitbrak in Nederland. Hij sloot af met zijn cover van 'To Love Somebody', officieel een nummer van de Bee Gees.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie