3FM Serious Request

Krijg een eersteklas rondleiding in het 3FM Clubhuis

  1. Nieuwschevron right
  2. Krijg een eersteklas rondleiding in het 3FM Clubhuis

3FM-DJ's Rob Janssen en Roosmarijn Reijmer nemen je graag mee in de wondere wereld van het 3FM Clubhuis.

Naast het Glazen Huis en de activiteiten rondom de Grote Markt is er ook het 3FM Clubhuis. Poppodium Mezz is omgetoverd tot een plek waar werkelijk álles gebeurt: carnavalsfeestjes en rockconcerten, DJ-sets en yoga-sessies.

Dit is het 3FM Clubhuis

We kunnen proberen om het met nog meer woorden uit te leggen, maar 3FM-DJ Rob Janssen heeft een heel arsenaal aan toeter- en feestgeluidjes voor je klaarstaan. Veel leuker. Check hier de rondleiding door het 3FM Clubhuis in Breda!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoe werkt het?

Je steunt 3FM Serious Request door een toegangskaartje te kopen voor het 3FM Clubhuis. Daarnaast kun je ter plekke geld doneren in ruil voor toffe activiteiten of een lekker avondje livemuziek. De opbrengst gaat volledig naar het Rode Kruis. Does that sound good? Hier vind je alle informatie rondom het 3FM Clubhuis!

Yoga en massages voor het Rode Kruis

Heb je een stijve rug overgehouden aan de winterkou? Heb je zó hard actie gevoerd voor 3FM Serious Request dat je wel effe toe bent aan een rustmomentje? Of houd je gewoon keiveel van massages? Dan was het 3FM Clubhuis maandagmiddag de place to be!

In de grote zaal van het 3FM Clubhuis kon je namelijk lekker gaan liggen op een massagebankje of meedoen aan een yoga-sessie. Relaaaaxed!

's Avonds was het daar een tikkie luider dankzij de optredens van Teske de Schepper en Kevin en Jairzinho van Rotterdam Airlines. Teske biedt trouwens haar eigen ukulele aan op de 3FM Serious Request-veiling! Je checkt 'm hier.


En... wat is er morgen te doen?

Dinsdagmiddag 20 december kun je om 13:45 uur meedoen aan een recordpoging polonaise-lopen. Die polonaise gaat regelrecht door naar het feestcafé van 3FM-DJ Rob Janssen, waar je van 14:00 tot 17:00 he-le-maal los kunt gaan op feesthits en carnavalsknallers!

In de avond wordt je dagelijke dosis entertainment verzorgd door de 3FM Serious Talents! Je vindt Call It Off, Jeangu Macrooy, De Likt, AVI On Fire en Keljet allemaal op het podium, de hele avond door. Daarna nemen de 3FM-DJ's de boel over en draaien ze de lekkerste plaatjes voor je. Be there!

Ster advertentie
Ster advertentie