3FM Serious Request

Awards en dubbel platina plaat Anouk op veiling!

  1. Nieuwschevron right
  2. Awards en dubbel platina plaat Anouk op veiling!

Giel heeft alle prijzen van Anouk - op vier na voor haar kinderen- weten los te peuteren voor de veiling. Ook veilt ze een dubbel platina plaat. Bied nu.

Sinds haar doorbraak met Nobody’s Wife heeft ze hit na hit gescoord en heeft ze talloze prijzen in de wacht gesleept. Anouk heeft nooit veel gegeven om de prijzen en trofeeën die ze won en maakte er nooit een geheim van dat ze zich liever bezig hield met het maken van muziek dan het vullen van haar prijzenkast.

This One's For Mamanouk

De veilingmeester is blij dat Anouk haar mooiste prijzen weggeeft aan 3FM Serious Request 2011, want This One’s for Mama. Mamanouk-fans, deze kans krijgen jullie nooit meer: Bieden maar!!!

Check 3FM.nl/veiling

Gedurende heel 3FM Serious Request komen de prijzen druppelsgewijs op de veiling. Ze staan er drie dagen op, dus wees scherp. Heb je een speciale award van Anouk op je verlanglijstje staan, houd de veilingsite dan goed in de gaten.

Luister hier het gesprek van Giel met Anouk terug waar ze haar awards beloofde aan de veiling. Nice.

Bied op dubbel platina plaat Anouk

Anouk doet hier nog een flinke schep bovenop. Haar laatste album To Get Her Together heeft dubbel platina gehaald en ook déze prijs laat de zangeres veilen voor 3FM Serious Request. En nog veel vetter: als hoogste bieder krijg jij niet alleen die dubbel platina plaat, maar ook jouw naam wordt er opgezet. Verlang jij naar deze gecustomized dubbel platina plaat? Bied nu!

En nu bieden

>> Bieden maar! Naar de 3FM Serious Request veiling

Ster advertentie
Ster advertentie