3FM Serious Request

Limburgse gezelligheid met de Surprisetruck

  1. Nieuwschevron right
  2. Limburgse gezelligheid met de Surprisetruck
Een sportief gevulde Surprisetruck, had Michiel vrijdag. De hockeydames Lidewij Welten en Michelle van der Pols waren bij hem te gast op het Vrijthof in Maastricht.Wat is een Surprisetruck?
Komt er in de week voor kerst bij jou in de stad een grote, lichtgevende truck het marktplein oprijden, schrik dan niet. Het is geen verdwaalde trucker, maar een vrachtwagen vol verrassingen: de Coca-Cola Surprisetruck.

Wie zit er in de Surprisetruck?
Bekende artiesten als de Opposites en Nikki spelen buiten de vrachtwagen hun nummers, terwijl er binnen in de truck een BN-er zit om, tegen een kleine vergoeding voor het goede doel, je te vermaken.

De hockeydames Lidewij Welten en Michelle van der Pols hockeyden vrijdag in de truck tegen betalende bezoekers. Zwetend en tevreden kwamen deze naar buiten.

De BN-er van zaterdag is nog een surprise!

Serious Talents
Ook de Serious Talents geven (t)optredens! De band die uiteindelijk het meeste geld voor Serious Request in de wacht weet te slepen, mag tijdens het slotstuk van Serious Request optreden op de Grote Markt.

In Maastricht waren Chris LeMay en Jessica Hoogenboom ter plaatse. Ze wisten zich vergezeld van Dennis.

In Utrecht maken zaterdag Mr. Love and the Stallions en Skiggy Rapz er een feest van, samen met de Opposites.

>> Meer over Serious Talent

Utrecht
In Utrecht is het óók niet droog, maar ook daar mag het de pret niet drukken. Het is er beregezellig, dus gaat het zien!

De Serious Request-nostalgicus komt in Utrecht goed aan zijn trekken. In 2004, 2005 en 2006 stond het Glazen Huis er op de Neude, het plein waar nu de Coca-Cola-karavaan is neergestreken.

Meemaken?!
Dagelijks spelen de bands van de dag tussen 15.00 en 18.00 uur.

>> Kijk hier wanneer de truck bij jou in de buurt is
Ster advertentie
Ster advertentie