3FM Serious Request

Lucille Werner brengt geld voor maestro's Sander en Rámon

  1. Nieuwschevron right
  2. Lucille Werner brengt geld voor maestro's Sander en Rámon

Tik 'm aanfluiting! Geintje natuurlijk. Hoewel klusjesmannen Sander en Rámon zich niet de beste dirigenten bewezen bij Maestro, werden ze geprezen om hun passie en overgave en kwam Lucille Werner een prachtige cheque overhandigen.

(fotograaf: Raymond van Olphen)

Het publiek in de zaal bij Maestro was vrijgevig, waarop het televisieprogramma besloot het gecollecteerde geldbedrag te verdubbelen. Maestro-deelnemer Lucille Werner kwam het geld donderdagavond naar het Glazen Huis brengen.

Lucille Werner geen Maestro

Toen het doek viel voor Lingo, stortte Lucille zich meteen op een ander avontuur. Bij Maestro moest ze drie weken geleden het strijdtoneel verlaten. Ze was uiteraard wel aanwezig bij de finale van Maestro en kwam dus in haar mooiste jurk een geldbedrag overhandigen in het Glazen Huis.

Ze wist te melden dat AVROTROS het verzamelde bedrag had verdriedubbeld. Zodoende kwam ze met een cheque van €7500,-, waarna ze nog meer heuglijk nieuws had. Met de bijdrage van €2500,- van de producent van Maestro erbij leverde Lucille's bezoekje dus tienduizend euro op... en een hele eh, bijzondere versie van 'Proud Mary'.

Bellen met Frits Sissing

Vanmiddag nog belden Sander en Rámon met Frits Sissing, de presentator van Maestro. Die daagde de Klusjesmannen uit diezelfde avond live op NPO3 het Balletorkest te dirigeren.

Toen Rámon hoorde dat hij de Wilhelm Tell Ouverture moest gaan dirigeren, begon hij daar behoorlijk van te zweten. Dat werd er niet beter op toen Sander bekende geen ritmegevoel te hebben. Gelukkig werd hun werk beloond. Op naar de volgende uitdaging!

€320,- voor Maestro VIP-kaarten

Op 3fm.nl/veiling gingen twee Maestro VIP-kaarten voor een bedrag van €320,- onder de hamer. Er zijn nog veel meer spectaculaire items waar je op kunt bieden.
>> Bied mee op de veiling

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie