3FM Serious Request

Highlights dag 2

  1. Nieuwschevron right
  2. Highlights dag 2
Dag 2: Ook zondag zat vol met hoogtepuntjes! Graffiti6 kwam bij Giel op bezoek, Domien was razende reporter door het land en de eerste tussenstand kwam binnen!Er is nog maar 1 dagje voorbij en er is al zo veel gebeurt en nog belangrijker: er is al heel veel geld opgehaald!

Tussenstand

Rond 17.00 uur werd de tussenstand na 1 dag bekend gemaakt door Timur. En dat was niet niks! Maar liefst €273.745 werd er opgehaald! Dat is toch wel weer bijna €30.000 meer dan vorig jaar, want toen zaten we na 1 dag op €244.668.

>> € 273.745!

Gerard werd door Giel wakker gemaakt

Het ging vannacht natuurlijk gewoon de hele nacht door. Gerard was wel even gaan slapen, maar hij werd ook weer lekker wakker getoeterd door Giel

>> Begin de dag met een dansje

Graffiti6

Gister waren de manenn van Graffiti6 afgereisd naar Delft, maar vanmorgen stonden ze ook alweer vroeg in het Glazen Huis! Voor Giel speelden ze nog even live wat hits!

>> Luister naar Graffiti6!

Lekkere sapjes

Wat is een dag in het Glazen Huis zonder een lekker sapje? Dat kan natuurlijk niet! Elke dag worden de DJ's dan ook wel weer verrast met een gruwelijk mix van groenten en fruit.

>> Alle sapjes!

Domien is de razende reporter

Domien reisde vandaag het land door. En het werd zelfs een internationale trip! Voor deze grensoverschrijdende actie renden 700 man van Het Glazen Huis in Eindhoven naar het Glazen Huis in Antwerpen. Domien rende natuurlijk een stukje mee. Daarna moest hij als een razende terug naar Eindhoven om in het PSV stadion verzoekjes te spelen tijdens de wedstrijd PSV-Roda JC.

>> Domien reist door het land!

Rennen voor Serious Request

Niet alleen Domien rende, in Eindhoven renden 4000 man door het centrum en daarmee hebben ze bakken met geld opgehaald. € 38.000 om precies te zijn!

>> Sponsorloop!

Freek Vonk

DierenFreak Vonk kwam nog even met een slang langs. Hij staat ook op de veiling met zijn masterclass slangenmelken. Dus heb jij altijd al een keer een slang willen melken? Dit is je kans!

>> Ik wil slangen melken!

Op de Markt

Behalve de 4000 man van de Sponsorloop die over de Markt in Eindhoven renden was er nog veel meer te doen. Paul speelde een Popduel en er ontstond zomaar een kussengevecht!

Guus in het huus

Het is een nacht... En Guus Meeuwis komt slapen. De Brabander in hart en nieren is de eerste slaapgast die al eerder een nachtje in het Glazen Huis mocht blijven slapen.

>> Meeuwis komt slapen

Moke in je huiskamer

De ruiten gingen er bijna uit. Herman moest een jaar wachten op het huiskamerconcert van Moke, maar het was het dubbel en dwars waard.

Moke bij Herman in de huiskamer

Zondag in foto's

Ster advertentie
Ster advertentie