3FM Serious Request

Hardwell sluit Domien en Frank op in het Glazen Huis in Breda

  1. Nieuwschevron right
  2. Hardwell sluit Domien en Frank op in het Glazen Huis in Breda

Niemand minder dan DJ Hardwell sloot Domien en Frank zondagavond 18 december op in het Glazen Huis in Breda. En alsof dat nog niet mooi genoeg was, draaide hij daarna een liveset OP het dak van het Glazen Huis. Hoe vet is dat!?

(Foto: Hans-Peter van Velthoven)

Het startschot van 3FM Serious Request

DJ Hardwell had de eer om de allereerste plaat aan te vragen, maar 's werelds beste DJ had een véél beter plan: "Ik spring gewoon OP het Glazen Huis om de boel af te trappen met een dj-setje." Say whut?! Kijk de beelden hieronder terug.

DJ Hardwell draait op het Glazen Huis in Breda

En toen was het moment daar: DJ Hardwell blies het dak eraf. "Waar zijn die handjeeeesssss!"


Bredanaar DJ Hardwell

De Nederlandse Robbert van de Corput, beter bekend als DJ Hardwell, is geboren en getogen in Breda. Hij woont er zelfs nog steeds! Niet dat hij er vaak komt, want hij vliegt de wereld over met zijn muziek.

"Ik ben heel blij dat ik in 'mijn' Breda op deze manier mijn steentje aan 3FM Serious Request kan bijdragen. In 2008 heb ik het feestje op de Grote Markt moeten missen, maar ik ga het dit jaar meemaken. Het evenement leeft ontzettend in de stad, ik hoor het echt van alle kanten. Breda staat vanaf 18 december op haar kop!" - DJ Hardwell

(Foto: Ben Houdijk)
(Foto: Ben Houdijk)

Nachtgasten

DJ Hardwell is niet de enige die zich inzet voor 3FM Serious Request. Domien en Frank krijgen elke avond gezelschap van bekende nachtgasten, waaronder Ali B, Humberto Tan en de gasten van Stuk TV. Check alle slaapgasten.

3FM Clubhuis

De 3FM DJ's die niet in het Glazen Huis zitten reizen het land door om acties en actievoerders te ondersteunen. Ook verzorgen de jocks de dag- en avondprogrammering van het 3FM Clubhuis in het Bredase poppodium Mezz.

Stille killer: Longontsteking

3FM Serious Request vraagt aandacht voor een stille killer: longontsteking, een ramp die jaarlijks 900.000 kinderlevens eist. Het is daarmee wereldwijd de dodelijkste infectieziekte voor kinderen van 5 jaar en jonger. Met de opbrengst van de actie helpt het Rode Kruis om longontsteking te voorkomen en te behandelen.

>> Bekijk en beluister de reportages van 3FM-DJ Wijnand Speelman.

Ster advertentie
Ster advertentie