3FM Serious Request

Het Call Center zit voor je klaar op 0909-1336!

  1. Nieuwschevron right
  2. Het Call Center zit voor je klaar op 0909-1336!

Je kan je knaken door de brievenbus komen gooien, via 3fm.nl doneren, maar ook het Call Center zit voor je klaar. Herman praat je bij.

Herman "de perman" houdt je op de hoogte van de stand van zaken in het Call Center in Utrecht. Dag en nacht nemen vrijwilligers de telefoon op en krijgen de wildste acties binnen. Het mag dan wel weekend zijn, jarige Herman heeft het er maar druk mee.

Ze zitten voor je klaar!

Wanneer je ook belt, zelfs om half vier 's ochtends, ze zitten voor je klaar! Een plaatje aanvragen kan natuurlijk ook op 3fm.nl maar doe je dat liever met wat persoonlijk contact dan pak je de telefoon. Ook zonder een plaat aan te vragen geld doneren mag hoor in het Call Center.

Herman Hofman doet verslag vanuit Utrecht:

Zingen voor Herman

Herman heeft zijn feestmuts op, want het is zijn verjaardag. De eerste euro's scoorde hij meteen toen de DJ's spontaan voor hem begonnen te zingen. Daarnaast rent Batman vandaag een paar keer honderden treden op en af in Landgraaf bij Megaland in Landgraaf. Per keer brengt dat 25 euro op, dus hij is wel even bezig.

Wat was het nummer?

Steeds als Herman het nummer noemt, valt de verbinding van Gerard toevallig even weg, waardoor hij 0909-1336 opvallend vaak moet herhalen. Pak ook je telefoon of doneer op een andere manier!

>> Hoe kun je doneren?

Ster advertentie
Ster advertentie