3FM Serious Request

Dit was de nacht met Humberto Tan in het Glazen Huis

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was de nacht met Humberto Tan in het Glazen Huis

Na StukTV, Dionne Stax en Ali B is het de beurt aan Humberto Tan om de 3FM-DJ's de nacht door te slepen. Hij moest wel kloppen, want de bel deed het niet.

Foto's: Bullet-Ray

Hij zei een aantal weken geleden tijdens RTL Late Night al toe dat hij zou komen, maar op woensdag 21 december was het eindelijk zo ver: Humberto Tan is in the Glazen House! En dat ging er af en toe best heftig aan toe ;). Hier kijk je al Humberto's avonturen terug, van Hollandse Avond tot push-ups en een badmutsenquiz.

Humberto Tan gaat voor roze nagels

Je kunt het bijna niet gemist hebben: Tijn heeft (op moment van schrijven) al €410.000 opgehaald voor het Rode Kruis met het lakken van nagels. Humberto doneerde ook en lakte zijn nagels mooi lichtroze!

Echt genieten joh, zo'n boerenkool-peer sapje!

Gelukkig is die verschrikkelijke ervaring al snel vergeten

Humberto kondigt de kisscam van woensdagavond met verve aan. Met zijn zwoelste stem legt hij uit hoe het werkt: "Kijk, hij staat er nog niet eens en ze beginnen al met zoenen!"

Hoe komt Domien van z'n schorre keel af? Humberto weet 't...

Van links naar rechts, Humberto

De Hollandse Avond in het huis was in eerste instantie niet echt Humberto's ding, maar hij was al snel om. Zwaaien met die vlaggetjes!

De nachtelijke uurtjes

Met een badmutsquiz, een drumsessie, een liveset van Don Diablo, wat push-ups en het weggeven van sapjes door de brievenbus is Humberto's nacht goed gevuld. Rond half vier is het even klaar met de pret en doet Humberto een klein schoonheidsslaapje.

Na een paar kleine uurtjes slaap is het toch écht tijd om weer wakker te worden...

En ze hebben Humberto goed gedaan! Domien heeft wat moeite met opstarten, maar Humberto spreekt hem wat moed in. Net als de rest van Nederland, trouwens.


Domien martelt zichzelf nog even met een uitgebreide ontbijtbeschrijving van Humberto


En dat was 'm alweer: exit Humberto Tan. Bedankt voor een topnacht! Zien wat de andere nachtgasten uitgespookt hebben? Dat kan!
>> De nacht met Ali B
>> De nacht met Dionne Stax
>> De nacht met StukTV

Ster advertentie
Ster advertentie