3FM Serious Request

Het themalied voor 3FM SR19: The Lifeline is bekend!

  1. Nieuwschevron right
  2. Het themalied voor 3FM SR19: The Lifeline is bekend!

Blanks heeft het themalied voor 3FM SR19: The Lifeline geschreven! Zijn nummer 'Everything's Changing' wordt gereleased op vrijdag 29 november. Je kunt hier wel alvast de making of van het lied bekijken en een preview luisteren.

Bekendmaking

Blanks heeft op zijn Instagram bekend gemaakt dat 'Everything's Changing' uitkomt op vrijdag. Als je verder swipet in zijn post, kun je de preview van het nummer luisteren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Everything's Changing

Blanks schreef in oktober samen met 3FM-luisteraars een moderne variant op de protestsong, naar aanleiding van de demonstraties van de boeren, de bouw en de docenten. Daar kwamen zoveel goede reacties op binnen dat Sander aan Blanks vroeg of hij het nummer ook zou willen bijvormen en inzetten als themalied voor The Lifeline. Dat wilde 'ie wel!

Het nummer is expres positief ingestoken en dat past goed bij het doel van The Lifeline: je wilt iets veranderen, je wilt de slachtoffers van mensenhandel verder helpen. Blanks: "Uiteindelijk moeten we er met elkaar wat van maken. Het liedje moet het gevoel uitstralen van 'Yes, we kunnen het. Schouders eronder en gaan!'" Hieronder kun je vast de making of van 'Everything's Changing' bekijken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie