3FM Serious Request

Senna (14) verdient 250 euro voor Rode Kruis door liedje goed te raden

  1. Nieuwschevron right
  2. Senna (14) verdient 250 euro voor Rode Kruis door liedje goed te raden

Vader Stefan en zijn dochter hebben elkaar al zes weken niet gezien omdat ze allebei in quarantaine zitten. Daarom vroeg hij speciaal zijn favoriete nummer aan, aanvankelijk voor 50 euro, maar hij wist wel een trucje om dit bedrag hoger te krijgen.

Vijf keer het oorspronkelijke bedrag

"Mijn moeder heeft een auto-immuunziekte waardoor ze in een risicogroep zit," zegt dochter Senna (14), die daardoor al een lange tijd binnen moet blijven. Zo kan ze niet meer naar haar vader.

Ze worden herenigd op de radio en haar vader heeft een speciaal verzoekje. "Ik weet nog wel een manier om daar meer geld bij te krijgen. Ik heb een liedje dat ik al heel mijn leven speel en dat ik heel mooi vind. Als mij dochter het weet te raden..." Dan kunnen die centjes ineens een hoop meer waard worden!

Dochter houdt niet van deze muziek

Een opdringerige smaak heeft Stefan zeker, dochter Senna weet het namelijk meteen welk nummer hij bedoelt: Hotel California van The Eagles. "De muziek van mijn vader is niet echt mijn muziek, haha." Maar ze weet het te raden en daardoor haalt ze 250 euro extra op voor het Rode Kruis. Kaching!

Ster advertentie
Ster advertentie