3FM Serious Request

Kom net als deze helden in actie voor 3FM Serious Request: The Lifeline

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Kom net als deze helden in actie voor 3FM Serious Request: The Lifeline

Niet alleen de dj's komen in actie voor 3FM Serious Request: The Lifeline. Er zijn alleen maar helden actief voor het Rode Kruis: van jong tot oud en van koekjes bakken tot kusjes van papegaaien. Hulde!

Inhaker

Het is koud buiten, maar Sandra biedt hulp! Zij haakt namelijk iedere dag een granny blok, zodat ze aan het einde van de maand een lekker groot en warm deken heeft. En het einde van de maand is bijna hier, dus doneer nog snel en wie weet gaat het deken wel naar jou!

Geketend getekend

Kiki loopt de laatste etappe van 3FM Serious Request: The Lifeline mee - van Vries naar Groningen... maar dan geketend. Wat een top actie is dat! Steun haar en doneer. Maar meelopen mag natuurlijk ook, graag zelfs. Hoe meer geketende zielen, hoe meer vreugd.

Eenmaal, andermaal: verkocht!

Dit kunstwerk van Saskia Boelsums gaat hard, dus als je geïnteresseerd bent: bied dan snel mee! Doneer minimaal €15 en je doet mee aan de loting. Toi toi toi!

Hawaii op je pizza? Alleen voor het goede doel!

Ronald offert zichzelf op en niet zomaar ergens voor. Hij gaat het smerigste ooit eten (volgens Ronald zelf dan): een pizza Hawaii. Steun Ronald en wens hem vooral smakelijk eten.

Steun het goede doel en be a lucky bastard

Mersan heeft een mooie actie bedacht die jou (of een ander) ook nog eens geluk kan brengen. Steun de actie van Mersan: koop een kaart met een écht klavertje vier erop voor het goede doel.

Kusje kusje

Céline heeft het leukste ooit bedacht: een kissing booth met haar papegaaien! Voor een donatie kun je op de foto óf een kusje krijgen. Wie wil dat nou niet?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sportieve donatie

Geld doneren en sportief bezig zijn: typisch gevalletje twee vliegen in één klap. Marry en Rina halen geld op om vervolgens te overhandigen aan de loopteams in Laren. Je kunt dus nog doneren tot zondag 22 december. De teller staat inmiddels al op €712,50. Hulde aan Marry en Rina!

Kom in actie

Wat kun jij doen?

Er zijn heel veel manieren waarop je iets bij kunt dragen aan 3FM SR19. Hier vind je ze op een rijtje!

1. Vraag een plaat aan
2. Doneer direct
3. Doneer aan een actie van iemand anders
4. Begin een eigen actie en haal donaties binnen
5. Loop een etappe mee en laat je sponsoren
6. Bied op een veilingitem
7. Zamel geld in & kom naar een Chequepoint om de cheque te overhandigen!

Ster advertentie
Ster advertentie