3FM Serious Request

Dit is het verhaal van de a-meezing Ward

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is het verhaal van de a-meezing Ward

Het begon allemaal ietwat dronken bij de brievenbus buiten het Glazen Huis waardoor hij het uiteindelijk tot de eindshow van 3FM Serious Request schopte. Well, that escalated quickly...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De a-meezing Ward

Voor wie het even heeft gemist: dit was Ward op dinsdagochtend om half zeven bij de brievenbus van het Glazen Huis. Net klaar met werken en zoals hij 't zelf zegt met een 'bakkie op'. Hij rolde net uit de karaokebar en wilde nog wel een liedje zingen. Maar dan wel 'New York, New York' van Frank Sinatra. En daar ging 'ie. Met zang, dans en performance allemaal on point.

En toen?

Vanaf dat moment staat Ward's leven even helemaal op z'n kop. Het fragment gaat viral en zijn telefoon staat roodgloeiend. Zijn fans, want ja die had hij meteen, regelden een actie om hem op de eindshow van 3FM Serious Request te krijgen. Dat mocht van Frank en Domien, maar dan moest er wel vijf duizend euro bij elkaar gedoneerd worden. Nou, dat kostte hem misschien een paar uur... Hadden we de lat toch hoger moeten leggen?

Ward op de eindshow van 3FM Serious Request

Dus daar stond hij zaterdag 24 december op de eindshow van 3FM Serious Request tussen artiesten als Douwe Bob, Lucas Hamming en Jett Rebel.

Eerst effe een keer oefenen voor de eindshow... En waar doe je dat beter dan in het Glazen Huis?

Het optreden

Wat kunnen we zeggen? Ward stal de show! Het hele Chasséveld in Breda met duizenden mensen zongen in koor mee. "Bredaaaaa, Bredaaa!" Ward, je bent een held en zonder jou was 3FM Serious Request 2016 nooit hetzelfde geweest!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie