3FM Serious Request

Dennis Weening slaapt in het Glazen Huis

  1. Nieuwschevron right
  2. Dennis Weening slaapt in het Glazen Huis
Ben je een getalenteerd zanger of muzikant, kom dan op 20 december naar het Glazen Huis en doe auditie bij Dennis Weening, de slaapgastAls slaapgast kan je niet op je lauweren rusten, want er is genoeg te doen. Er moet geld binnenstromen via die brievenbus en daarvoor kan de slaapgast goed z'n best doen. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van diens talenten en met een multitalent als Dennis in huis, kan je kiezen. Hij had zelf een tof idee en daar is jouw hulp voor nodig.

Dennis' Glazen Huisband

"Hallo daar! Tijdens mijn nachtje in het Glazen Huis ga ik proberen een gelegenheidsband uit de grond te stampen en daar kan jij in komen te zitten. Het plan is als volgt: Voor 20 euro mag je laten horen hoe muzikaal je bent. Kom naar het huis en doe een auditie door de brievenbus.

Het maakt niet uit of je zingt, drumt, mondharmonica of piano speelt (al wordt dat een beetje krap, met een piano bij de brievenbus). Voor mijn part weet je wel raad met een triangel, het mag allemaal. Als ik je auditie te gek vind, mag je backstage komen en ben je (in ieder geval voor 1 nacht) lid van de Glazen Huis band. We gaan gelijk schrijven en de track daarna in het huis laten horen!"

Dennis blijft in de nacht van 20 op 21 december 'slapen' in het Glazen Huis, dus zorg dat je tegen die tijd (voor negen uur) goed bij stem bent en je instrument niet vals is. Wie weet zit jij dan te jammen bij Giel, Coen en Gerard op de bank!

Hoe gaat dat dan?

Tussen 21:30 en 23:00uur kan iedereen die denkt dat ie talent heeft en iedereen die talent heeft auditie doen bij de brievenbus. Dennis luistert aandachtig. Vervolgens kiest Dennis 5 potentiële STERREN, die in het huis een liedje schrijven met elkaar.
Tussen 23:00 uur en 24:00 uur schrijft deze potentiële hitband een liedje.
Tussen 24:00 uur en 01:00 uur hoor je het liedje.
Ster advertentie
Ster advertentie