3FM Serious Request

Surprisetruck naar Ljouwert

  1. Nieuwschevron right
  2. Surprisetruck naar Ljouwert
'De wegen zijn weer begaanbaar, dus we komen naar Leeuwarden,' Michiel had er weer zin in om met de Surprisetruck op pad te gaan.
Vroeg opstaan, inladen en op naar het hoge noorden! Michiel is met een bomvolle Surprisetruck naar Leeuwarden gegaan en haalde dat op z'n sloffen, die vrachtwagen komt er wel! Het was een drukte van jewelste. Hoe meer zielen, muziek, verassingen en feest, hoe meer vreugd!

Winterfestival

Het Winterfestival bij de Oldehoofstekerk in Ljouwert had vandaag de eer om de Surprisetruck te ontvangen.

Topacts

En een eer was het! Al het muzikale was in handen van Miss Montreal, Flinke Namen en Caro Emerald, dus dat zat wel goed. Je kon jezelf opwarmen aan de warme klanken en een dansje doen om het helemáál tot een feest te maken.

Bril- en knutselsmurf

Zoals het hoort bij een Surpriseguest hielden we het nog tot het einde een verrassing wie er in de truck zat. De hints hadden iets met blauw te maken en wat is er blauwer dan een Smurf? Niks! De stem (en de persoon daarachter) van Bril- en Knutselsmurf zat in het comfortabele laadruim en kletste de oren van je kop.


Eén ton!

Maar Michiel had nog meer goed nieuws. De Surprisetruck is een supersurprisesucces! NU AL heeft het feest € 100.000,- opgebracht. Dat bedrag gaat linea recta naar Serious Request.

>> Meer Surprisetruck

Ster advertentie
Ster advertentie