3FM Serious Request

Koop decemberzegels

  1. Nieuwschevron right
  2. Koop decemberzegels
Dit jaar zijn er weer speciale Serious Request decemberzegels! Koop deze zegels - inclusief set unieke kaarten - en steun de actie.>> Koop de postzegels direct online

Zit je eraan te denken om dit jaar iedereen die je kent per post een kerstkaartje te sturen? Of wil je juist een select groepje vrienden verblijden met jouw kerstwensen? Koop dan voor 8,95 EUR de speciale 3FM Serious Request decemberzegels inclusief vijf bijzondere kaarten en steun de actie.

Decemberzegels inclusief set unieke kaarten

Koop de decemberzegels inclusief kaarten. En niet zomaar kaarten: op eentje speelt Gerard Joling een belangrijke hoofdrol naast Coen en Sander. En eentje is ontworpen door een 3FM-luisteraar.

Opbrengst naar malaria

Een deel van de opbrengst gaat linea recta naar 3FM Serious Request. Dit jaar zetten we ons samen met het Rode Kruis in voor de bestrijding van malaria. Koop die zegels dus, stuur een van de kaartjes uit de set en stop malaria. Iedereen wint!

Waar te koop?

Deze Serious Requestzegels zijn voor 8,95 EUR te koop op de plekken waar je gewend bent om je postzegels te halen. Ren dus naar...
- TNT Postkantoor
- AKO
- Bruna
- Primera
- Techador
- The Read Shop
- Vivánt


>> Koop de zegels direct online
>> Naar TNT Post

Ster advertentie
Ster advertentie