3FM Serious Request

Actie: Hollandse avond

  1. Nieuwschevron right
  2. Actie: Hollandse avond
Gesellig, haak maar in, laat die handjes zien! Hollandse avond voor Serious Request. O, en een wereldrecord bartenden verbreken!
Cafe Hoppe, aan de Grote Markt in Groningen, kon het Glazen Huis natuurlijk niet links laten liggen. Aangezien het voor hun neus staat. Dus doen ze iets ludieks. Sil Doeksen gaat in dezelfde periode als Serious Request het wereldrecord bartending proberen te verbreken: 144 uur nonstop achter een bar staan en uiteraard werken. Bert van Lent neemt een kijkje bij deze avond en doet verslag zoals alleen hij dat kan. Hij heeft er zin in!

Gesellig!

Om het wat aangenamer te maken organiseert cafe Hoppe twee avonden waarvan de entree rechtstreeks naar Serious Request gaat. Zondag 20 december is het - gesellig!- Hollandse avond met Jordy van Loon!

Zondag 20 december van 20.45 tot 02.30 100 % Hollands


Deze avond zullen vele artiesten belangeloos een optreden verzorgen : Chris de Roo, Marlous , Lammert Grofsmid , Rene Becker , Jordy van Loon , Bert Zwiers de Zingende Visboer, Lisa Santanera, Zangeres Vana, Ferryflex (mijn stad ), Danny Heden , Jan Ottens , Jacob Molema.
Presentatie Fokko Kramer .

Entree : Minimaal 5 euro

Maandag 21 december cafe Hoppe vanaf 20.00 uur: DJ Club

Line Up DJ's:

Robert Abigail ( mojito song )
Danny da Costa
Nils van Zandt
Leroy Joy
Dj IejaY
Jay Licious
Sergio Sylvano
Mickey T


Er zijn zoveel initiatieven voor Serious Request. Luister!

Aria Voor malaria
Soms zijn er geweldige acties, zoals Aria voor Malaria. Een koor dat prachtig zingt en zo geld ophaalt. Micha stond op de markt en genoot met volle teugen.
Ster advertentie
Ster advertentie