3FM Serious Request

Tygo Gernandt verkoopt schnitzels

  1. Nieuwschevron right
  2. Tygo Gernandt verkoopt schnitzels
Stond Tygo ineens voor de deur van het Glazen Huis Wat een spontane vent is het toch! Hij gaat schnitzels verkopen. Dit zette de DJ's aan tot zingen
Annemieke was blij verrast dat Tygo ineens voor de deur stond. Hij is vier uur onderweg geweest om op de Grote Markt te komen. Om geld in te zamelen voor Serious Request gaat hij als Goran uit het Schnitzelsparadijs schnitzels op de Grote Markt verkopen. Giel en Gerard kwijlden als baby's toen ze dat hoorden. Tygo gleed nog net niet uit. De DJ's zijn namelijk alledrie nu zo'n vier kilo kwijt en dromen continue over eten.

Seks

Tygo vond ook in zijn kledingkast het shirt dat hij aan had in Van God Los die hij aanhad... toen hij een seksscene deed met Angela Schijf. spicey. Deze komt snel op de veiling site. Net als een zelfgemaaktschilderij, dat Gerard 'Het Niets' noemde. Het dekt de lading, maar tegelijkertijd is het ook alles. Nou wacht maar tot het op de veilingsite staat en see for yourself!Het liet de DJ's niet onberoerd. Melancholisch zetten ze een liedje over eten in. Nieuwe Anthem?
Ster advertentie
Ster advertentie