3FM Serious Request

Bied op masterclass van Dave Clark!

  1. Nieuwschevron right
  2. Bied op masterclass van Dave Clark!
Techno-DJ Dave Clarke steunt Serious Request door de twee uur durende masterclass 'DJ-ing with Dave Clarke' te veilen.Iets bijzonders
Voor diegenen die regelmatig met open mond voor de DJ-booth toekijken hoe techno-meesters als Dave Clarke hun sets mixen en opbouwen staat er iets bijzonders te gebeuren.

Ben jij zo iemand? Lees dan dit bericht nauwkeurig!

Les van de meester
Voor 3FM Serious Request (Glazen Huis in Breda) biedt technogrootheid Dave Clarke zijn kennis over het mixen, DJ-en en het touren op de veiling aan.

Een klein groepje hoogste bieders krijgt op dinsdagavond 23 december les van de meester in een exclusieve setting. Plaats des heils: Studio 80 te Amsterdam.

Twee uur Dave!
Dave Clarke laat voor één keer de muziek niet voor zich spreken, maar neemt zelf het woord in een twee uur durende masterclass.

Hij geeft tekst en uitleg over wat je als DJ zoal tegenkomt in de clubs en festivals waar je draait, vertelt anekdotes, geeft een Serato Scratch Live masterclass, beantwoordt al je vragen en laat je een paar skills zien of doen, die JIJ wilt leren.

Veiling op 3FM
Woensdag 10 december wordt het startschot gegeven voor de actie op 3FM en wordt de veiling geopend, alwaar het bieden kan beginnen!

De veiling sluit op 21 december en de Masterclarke ehh... -class vindt plaatst op 23 december tussen 18.00-20.00 uur in Studio 80 te Amsterdam.


>> Zet de data in je agenda en bied hier op Dave Clarke!

Ster advertentie
Ster advertentie