3FM Serious Request

Racoon op bezoek in het Glazen Huis

  1. Nieuwschevron right
  2. Racoon op bezoek in het Glazen Huis

Racoon kwam dinsdagavond even buurten in het Glazen Huis voordat de deur op slot ging. Domien ontving de mannen en ontving een mooi item voor de veiling!

De mannen van Racoon hadden een heel speciaal veilingitem in de aanbieding. Een bevriend stel met een hotel in Goes heeft een kamer in dat hotel omgetoverd tot Racoon-room! En daar kun jij samen met een vriend/vriendin een nachtje doorbrengen. Een once in a lifetime experience dus! Heb je interesse? Zorg dan dat je de hoogste bieder bent op de veiling!

>> Naar de veiling

Racoon over de Racoon-room

Racoon veilt platinaplaat 'No Mercy'

Racoon blijft maar veilingitems aanbieden! De mannen kwamen dinsdagavond 18 december ook nog even langs toen Giel, Gerard en Michiel in het huis zaten. Ze boden hun platinaplaat van 'No Mercy' aan voor de 3FM Serious Request Veiling. En daarna speelde ze ook nog eens de superexclusief voor 3FM Serious Request gemaakte 'Ocean'. In het engels dus!

>> Check die veiling!

Geen punt bij Racoon

Racoon toverde hun Nederlandstalige nummer 'Oceaan' voor 3FM Serious Request om tot een Engelstalige variant. Geen punt. Bij Racoon. Beluister hier het hele verhaal:

Racoon - 'Oceaan/Ocean'

Ster advertentie
Ster advertentie