3FM Serious Request

Het goddelijke lichaam van de k(l)usjesmannen

  1. Nieuwschevron right
  2. Het goddelijke lichaam van de k(l)usjesmannen
Sander en Ramon hebben al een goddelijk lichaam en gingen deze op de tweede klusjesdag nog strakker maken. Het tweede klusje van de mannen was namelijk steples geven in thermae Zon. Sander gaat net als voorgaande jaren klusjes doen voor het goede doel. Hij heeft weer een knechtje, maar misschien is dit jaar slaafje een betere beschrijving. Ramon mag Sander assisteren en heeft er nog zin in ook! Maar of hij de komende dagen zo enthousiast blijft?

Step right up

Na de creabea-opdracht van zaterdag, kregen Sander en Ramon deze zondag een sportieve klus; aan een horde dames steples geven! Appeltje, eitje zou je denken. Dat dit niet zonder slag of stoot ging, vertelt Sander in de uitzending. Ook krijgen de jongens hun nieuwe opdracht te horen: werken in het magazijn.

De eerste klus

De eerste dag mochten de heren zich van hun creatieve kant laten zien. Het Glazen Huis moest nog even opgeleukt worden. Frutseltje hier, frutseltje daar en een heuse Wehkamptafel in elkaar klussen. Het Glazen Huis ziet er gezellig uit, dus ze hebben hun klus goed gedaan. € 2000 euro in da pocket!

De k(l)usjesmannen in actie:

Strakke buikjes galoreBackstagebeelden van Sander en Ramons avonturen zie je hieronder.

Ster advertentie
Ster advertentie