3FM Serious Request

Veiling TV: Daar krijg je de beste shit!

  1. Nieuwschevron right
  2. Veiling TV: Daar krijg je de beste shit!
Deze editie van Veiling TV werd door niemand minder dan Willie Wartaal verzorgd en hij heeft alleen maar top aanbiedingen! Koffie, lunchen en racen... wat wil je nog meer?

Koffiebonen Kopi LuwakJaaa!

Wie begint de dag nou niet met een overheerlijk kopje koffie!? Er gaat natuurlijk niets boven een lekker bakkie verse koffie gemaakt van kattenuitwerpselen! De bonen uit de civet kat worden beschouwd als de lekkerste en duurste koffie ter wereld. En jij krijgt nu de kans om eigenaar te worden van een bijzonder pak civetkoffie van 250 gram. Dus kun jij 's ochtends wel een oppepper gebruiken dan is dit je kans om de beste shit te bemachtigen.

>> I need some coffee!

Raceclinic met Robert Doornbos

Krijg jij een kick van mooie auto's? En stroomt de adrenaline door je lijf wanneer je keihard aan het scheuren bent? Jij en vier vrienden mogen bij coureur Robert Doornbos instappen voor de rit van jullie leven. Hij leert je de kneepjes van het vak en natuurlijk mag je ook zelf aan het stuur van een echte raceauto.

>> Ik wil scheuren!

Lunchen met Marco Borsato

De meeste dromen zijn bedrog, maar deze droom kan werkelijkheid worden! Want wat zou je doen als je de kans kreeg om met Marco Borsato te lunchen? Meteen naar de veiling gaan en bieden natuurlijk, want dit is je kans om schouder aan schouder te zitten met jouw idool! Glaasje champagne erbij en natuurlijk overheerlijk eten. Het tijdstip en de bestemming worden later bepaald, maar het zal niet meer zijn voor Kerstmis!
En als klap op de vuurpijl kun je ook nog eens dubbel waar voor je geld krijgen want Marco neemt Katje Schuurman misschien ook wel mee!

>> Dromen zijn geen bedrog!

Ster advertentie
Ster advertentie