3FM Serious Request

iPhone apps beschikbaar!

  1. Nieuwschevron right
  2. iPhone apps beschikbaar!
En daar zijn ze dan: de apps voor de iPhone! Je kunt de Stop Malaria Game spelen en ook luisteren naar 3FM via de iPhone.

Voor de niet-iPhone gebruikers onder ons: laten we vooral heel blij zijn voor de wel-gebruikers en vragen of we die iPhone af en toe ook mogen lenen ;). Zonder gekheid: het is een prachtig speeltje met veel leuke applicaties erop. Nu dus ook van 3FM!

Direct downloaden:
>> Naar de appstore voor de game
>> Zoek in de appstore op '3FM' voor de 3FM Player

Game als iPhone app


DJ Bart Arens had de eer om als eerste de iphone game app via zijn blog Twitter wereldkundig te maken:

- - - - - - - - - -
Een minuut geleden is de 3FM Serious Request Stop Malaria Game live gegaan in de iPhone App Store! In het spel scheur je als Rode Kruis-medewerker met een terreinwagentje door Afrika om zoveel mogelijk muskietennetten uit te delen aan mensen langs de kant van de weg. Hoeveel bescherm jij er tegen Malaria?

Om te zorgen dat al het geld naar 't goede doel gaat (en niet 30% naar Apple) is de game zelf gratis maar kun je geld overmaken met behulp van een 'donate' knop in de app. Zelden speelde je zó een verslavend spelletje voor zó'n goed doel. Die ga je dus downloaden! :)

- - - - - - - - - -

Domien is er ook erg blij mee :)Apps zijn gratis

Via je iPhone kun je blijven luisteren naar 3FM en Serious Request. Gratis. Ook de game is gratis te downloaden uit de app store. Op iPhoneclub.nl kwamen al reacties dat men best wat wilde betalen voor deze app. Dat hoeft dus niet, maar je kunt via de game wel doneren. Maar dat kan ook zo: www.3fm.nl/doneer


De game is gemaakt door Mad Multimedia en bewerkt voor de iPhone door Cirkelsoft. Waarvoor dank!


>> Naar de appstore voor de game
>> Zoek in de appstore op '3FM' voor de 3FM Player


Ster advertentie
Ster advertentie