3FM Serious Request

Klaas vervult de hartenwens van Els in ruil voor een mobiel

  1. Nieuwschevron right
  2. Klaas vervult de hartenwens van Els in ruil voor een mobiel

Klaas verraste vrijdag Els, die opera wil zingen. Lever ook je oude mobiel in voor 3FM Serious Request en wie weet komt Klaas van Kruistum jouw wens vervullen.

Jouw oude mobiel is meer waard dan je denkt, er zitten kostbare metalen in zoals goud en zilver. Je hebt er vast nog wel ergens eentje liggen in een la. Lever hem in en help daarmee babysterfte terug te dringen. Als beloning mag je ook nog eens een wens doen.

>> Lever je telefoon in

Spreek een hartenwens in bij Klaas

Iedereen die een telefoon doneert, mag zijn of haar hartenwens inspreken op de voicemail van 3FM DJ Klaas van Kruistum. Elke dag kiest hij een van de wensen uit, en laat die in vervulling gaan.

Els wil opera zingen

Klaas stond vrijdagochtend op de Oude Markt bij een van de inleverpunten waar hij een hele zak telefoon kwam droppen die hij gisteren verzameld had. Daar belde hij ook met Els, zij is een van de velen die een oude mobiel heeft ingeleverd en een wens heeft gedaan. Ze mocht 's middags meezingen in een opera, beloofde Klaas haar!

En Els gaat ook echt opera zingen!

Klaas heeft zich aan zijn woord gehouden. Hij regelde dat Els een middagje mocht oefenen met het gezelschap Opera Familia. Daar werd Els al heel erg blij van, maar er was meer. Opera Familia was overduidelijk onder de indruk van Els haar stem, want ze hadden een hele grote extra verrassing voor haar. Els mag 's avonds naar de voorstelling van Opera Familia, als publiek én als onderdeel van het gezelschap! Ze mag het nummer dat ze in de middag samen met de professionals geoefend had, tijdens de voorstelling op het podium meezingen.

>> Check de andere wensen die Klaas in vervulling liet gaan

Ster advertentie
Ster advertentie