3FM Serious Request

Jan Kooijman blijft nachtje slapen

  1. Nieuwschevron right
  2. Jan Kooijman blijft nachtje slapen

De laatste slaapgast is bekend. Jan Kooijman haalt een nacht door in het Glazen Huis.

Heerlijk, de DJ's kunnen een nacht lang wegdromen in die ogen als meren van Jan Kooijman. Hij blijft een nachtje slapen.

Jan Kooijman is slaapgast in het Glazen Huis

Het jurylid van 'So You Think You Can Dance' en oud -danser en oud- soapie, heeft genoeg noten op zijn zang om de DJ's door die altijd zware nacht te helpen. Hoera! Het wordt keten met Jan.

Dus jij kan dansen?

Als je Jan Kooijman zegt, zeg je dans. Oke, misschien zeg je eerst lekker ding. Maar hij danst dus ook mensen! Dus het is niet meer dan normaal dat hij vannacht de DJs dansend wakker houdt. En jullie mogen ook mee doen, want Jan wil vannacht bij de brievenbus audities gaan doen! Kom dus naar de Beestenmarkt en dans met Jan! Dan kun je ook nog een bootcampticket winnen van So You Think You Can Dance! En op de veiling kun je ook nog eens bieden op een bootcampticket.

Be the first!

En Jan heeft ook nog veel meer voor op de veiling! Je kunt bieden op een figurantenrol in GTST en dan mag je dus ook een bezoek brengen aan de set van GTST. Wie wil dat nou niet? Bieden maar! Als je een grote fan van GTST bent dan wil je waarschijnlijk ook alle scoops weten. En jij kunt de allerallereerste zijn die te weten komt hoe Jan's personage Danny de Jong uit de serie gaat. En alsof deze twee dingen nog niet genoeg geld op gaan leveren heeft Jan nóg een item voor de veiling. Hij zet namelijk elke morgen op twitter #goedemorgenmuziek. En van de mooiste liedjes heeft Jan nu een CD samengesteld. Onder andere King Jack kun je op deze CD beluisteren. En jij kunt het allereerste exemplaar krijgen. Het enige wat je hoeft te doen is even een mooi bedrag bieden op de veiling.

>> Naar de veiling

>> Lees meer over alle ander slaapgasten

Ster advertentie
Ster advertentie