3FM Serious Request

Cute! Kinderen van Barend verrassen hem bij het Glazen Huis

foto: Ben Houdijkfoto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Cute! Kinderen van Barend verrassen hem bij het Glazen Huis

Het is nog maar dag 3, maar Barend mist zijn kinderen al enorm. Z'n zoontjes Boaz en Abel kwamen hem speciaal verrassen bij het Glazen Huis. Ze steunden papa met een bezoekje, een tekening en natuurlijk een envelopje met geld voor Stichting ALS.

"Ik wil gewoon bij jou zijn!"

De twee belangrijkste jongens in Barends wereld kwamen langs bij het Glazen Huis: zijn zoons Boaz en Abel. Ze volgen 3FM Serious Request thuis op tv, maar ze vinden het helemaal dat papa niet thuis is. "Ik wil gewoon bij jou zijn", vertelt Abel. Ze zouden zelf niet in het Glazen Huis willen zitten, want "dan mag je niet eten." Goed punt, Boaz!

Samen met z'n beste vriend Mees maakte Boaz een tekening voor papa. Die gingen meteen aan de muur. En dan lukt het die stoere Barend dan toch niet om het droog te houden, want zijn enige emotionele zwakke plek is toch de immense liefde voor z'n jongens. "Ze zijn mijn alles. Ik doe het voor hen!"

Een dikke high-five en en envelop vol geld. Da's 3FM Serious Request! En... Abel en Boaz beloofden dat ze deze week nog eens voor papa komen supporteren.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie