3FM Serious Request

Hondsdolle boel met Gerard en Martin Gaus in Flevoland

  1. Nieuwschevron right
  2. Hondsdolle boel met Gerard en Martin Gaus in Flevoland

In elke provincie zijn acties gestart voor 3FM Serious Request. Op zaterdag 14 december is Gerard Ekdom samen met Martin Gaus op pad in de provincie Flevoland. En natuurlijk zijn er honden.

3FM organiseert van 7 t/m 17 december 2013 een Elfprovinciëntocht en gaat door het hele land. Tijdens deze tocht gaan we elf provincies af om te zien welke acties er allemaal plaatsvinden. Ook in Flevoland zijn ze al druk aan de slag. Gerard bezoekt samen met Martin 'Niet Likken!' Gaus de provincie op 14 december.

Gerard gaat naar Flevoland en draait daar zijn hond niet voor om!

Hondenuitlaatservice

Gerard en Martin zijn bij een hondenuitlaatservice, waar Martin vragen van hondenbezitters beantwoordt en Gerard honden uitlaat. Gerard was even bang dat er geen hond op af zou komen, maar het blijkt een hondsdolle boel in te zijn in Flevoland. Niet likken!!!

Bingo!

's Middags gingen Gerard en Martin naar een Bingo-middag in Almere, waar het dak er bijna af ging. Figuurlijk dan.

Acties in Flevoland

Er zijn natuurlijk heel veel leuke acties in Flevoland. Een aantal ervan staan hieronder, maar voor een volledig overzicht met alle initiatieven kun je terecht op de Kom In Actie-site.

1. Opruimworkshop

Opruimen blijkt nog een hele kunst. Kringloopwinkel Het Goed organiseert in verschillende plaatsen een opruimworkshop, waaronder op 20 december in Lelystad. Onder de deelnemers wordt opruimworkshop ter waarde van 135 euro verloot. Er gaat een collectezak rond en het totaal van vrijwillige bijdrages wordt door de winkel verdubbeld en naar 3FM Serious Request gebracht. Opgeruimd staat netjes.
>> Steun Opruimworkshop

2. Bowlen

Moet je nog steeds dat ene familie-uitje regelen? Of zoekt jouw klas nog altijd een gezellige activiteit? Als je zondag 22 december langsgaat bij Bowling Almere, dan heb je twee vliegen in één klap. Je hebt een rollende avond vol gezelligheid én je steunt het Rode Kruis.
>> Steun Bowlen voor 3FM Serious Request

3. Echnation Komt In Actie

Met maar liefst dertienhonderd leerlingen voert de school Echnaton Almere actie. Het schoolplein wordt van 18 t/m 20 december omgetoverd tot een mobiele studio waar een aantal leerlingen in de huid van Coen, Paul en Giel kruipt. De rest richt zich vooral op een kerstgala, kerstviering, open podium en masterclasses. Alles voor 3FM Serious Request, te gek!
>> Steun Echnaton

4. Bingo!

De vier jonge gasten Rico, Stefan, Milan en Bart krikken het bingo-imago flink op. Ze organiseren op 14 december in hun hometown Almere een stoere bingo-avond voor alle leeftijden. De bingokaarten voor volwassenen kosten vijf euro en de prijzen zijn gesponsord door lokale ondernemers.
>> Steun Bingo

  • Enthousiast? Zet je brein in de crea-modus en maak vandaag nog een eigen actie aan op de Kom In Actie-website.
  • Elf 3FM DJ’s en elf Rayonhoofden gaan van 7 tot 17 december in de Elfprovinciëntocht op zoek naar de mooiste acties in de provincies. Wie komt er in jouw provincie langs?

Gerard en Martin Gaus naar Flevoland

Ster advertentie
Ster advertentie