3FM Serious Request

€188.065,- dankzij Meters Voor Mama's

  1. Nieuwschevron right
  2. €188.065,- dankzij Meters Voor Mama's

Domien stond lekker z´n podiumding te doen toen hij ondersteboven werd gerend door de helden met de megamooie Meters voor mama´s cheque: 188.065 euro!

Rode Kruis ambassadrice Floortje Dessing gaf op 18 december namens Zilveren Kruis Achmea het startsein voor één van de meest uitgebreide en sportiefste Serious Request acties van dit jaar: Meters voor mama’s ging door het hele land en haalde een prachtig bedrag op!

Mama´s meterstand

Prins Pieter-Christiaan liep vorig weekend de eerste sponsormeters. Vervolgens renden Haarlem, Zwolle, Enschede, Apeldoorn, Rotterdam en natuurlijk Leiden onder toeziend oog van Domien zich helemaal rot voor de mama´s.

Aan het eind van de dag konden de 2000 metervreters ook nog een feestje vieren, want onder andere Chef’s Special verzorgde optredens voor de deelnemers. Dat leverde maar liefst 188.065 euro op.

Meters Voor Mama's goed voor €188.065,-

Een enorm uitgebreide en geweldig geslaagde actie dus van ZilverenKruis Achmea! En dat natuurlijk allemaal voor de mama’s.

Meer informatie over Meters voor Mama's vind je hier. Wil je, kun je, mag je ook nog een paar digitale meters voor de mama’s maken? Doneer dan direct!

Ster advertentie
Ster advertentie