3FM Serious Request

Nostalgie op de nederpopavond met Abel!

foto: Jessie Kamp
  1. Nieuwschevron right
  2. Nostalgie op de nederpopavond met Abel!

Heel de avond was het lekker mezingen op 3FM. Wijnand draaide een uur lang de leukste nederpopliedjes, met hoog bezoek van zeroes-helden Abel in het Glazen Huis met hun langverwachte comeback.

Nostalgie heerste tijdens het uurtje nederpop op 3FM Serious Request. En daar zat de groep Abel zeker iets voor tussen. (Ken je die nog)? Ze maakten in november hun comeback met het nummer 'Zie Jij Het Ook'. 13 jaar nadat ze Nederland veroverden met hun monsterhit 'Onderweg'. Ze hebben er weer zin in, want ze doorkruisen in 2024 ook heel het land met een clubtour. Maar eerst kwamen ze langs bij Wijnand in het Glazen Huis.

Frontman Joris kent zelf ook mensen die ALS hebben. Hij vertelt bij Barend hoe groot de impact op het gezin is als je aan ALS lijdt. "

Ze stelden hun nieuwe track 'Zie Jij Het Ook' live voor en gooiden meteen hun monsterhit 'Onderweg' er achteraan. Het hele plein zong alles woord voor woord mee alsof het weer jaartje 2000 was. Check de sessie in het Glazen Huis hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kom je ook lekker meezingen in Nijmegen? Check hier wie er allemaal speelt op de Grote Markt.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie