3FM Serious Request

Elske DeWall en Jan Jaap van der Wal samen in het Glazen Huis

  1. Nieuwschevron right
  2. Elske DeWall en Jan Jaap van der Wal samen in het Glazen Huis

Ze zijn geen familie, maar Friezen in hart en nieren. Elske DeWall en Jan Jaap van der Wal kwamen langs met vijfduizend euro en speelden live het nummer 'When The Thames Froze'.

Ze hadden nog nooit eerder samengewerkt, maar hun Friese roots deden Elske DeWall en Jan Jaap van der Wal besluiten de handen ineen te slaan voor 3FM Serious Request 2013. Samen stonden ze op het toneel in stadsschouwburg De Harmonie, waar ze grappend begonnen en muzikaal eindigden.

Glazen Huis zorgt voor een soort Elfstedenkoorts

Elske en Jan Jaap waren onder de indruk van de menigte mensen op het Wilhelminaplein in Leeuwarden, de stad waar ze allebei vandaan komen. Volgens hen kon de sfeer wel tippen aan die van de Friese Elfstedenkoorts.

Elske en Jaap een nieuw muzikaal duo?

De samenwerking tussen Elske en Jan Jaap beviel goed en leverde maar liefst vijfduizend euro op. Daar moesten de opbrengsten uit de drankverkoop nog bijkomen, zo wist Jan Jaap te melden.

In het Glazen Huis lieten ze horen waarmee ze al dat geld hadden opgehaald en speelden ze het nummer 'When The Thames Froze' van Funny Looking Angels Tom Smith en Andy Burrows.

Elske DeWall en Jan Jaap van der Wal - 'When The Thames Froze'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bied op de 3FM Serious Request veiling

Worden jouw Friese roots ook geprikkeld door dit duo? Dan wil jij vast ook wel een keer met Frieslands bekendste weerman samen het Glazen Huis in!

>> Zeg samen met Piet "Oant Moarn" in Glazen Huis

Ster advertentie
Ster advertentie