3FM Serious Request

Armin van Buuren en Stadsgehoorzaal halen 41.622,93 Euro op

  1. Nieuwschevron right
  2. Armin van Buuren en Stadsgehoorzaal halen 41.622,93 Euro op

Armin van Buuren, Leienaar in hart en nieren, gaf een concert in de Stadsgehoorzaal. Opbrengst- hopsatee- naar 3FM Serious Request.

Armin van Buuren staat makkelijk 5 keer per week voor duizenden uitzinnige mensen over de hele wereld. Maar speciaal voor 3FM Serious Request draaide hij in de Stadsgehoorzaal in Leiden.

Dikke cheque

Een prachtige locatie natuurlijk, geknipt voor een geweldige set. Armin kwam samen met Bart van Mossel van de Stadsgehoorzaal op de slotdag het Glazen Huis en overhandigde de imponerende cheque van 41.622,93 Euro. Dit is de opbrengst van het optreden, de collectes, de veiling en andere initiatieven die vrijwilligers van de Stadsgehoorzaal allemaal belangeloos hebben opgezet.

Jochem Meyer

Armin en de DJ's spraken nog even over die andere Leidenaar, die zich altijd zo inzet voor de stad en nu ook voor 3FM Serious Request, Jochem Meyer. Helaas is hij ziek en moet hij herstellen en kan hij er niet ij zijn, maar in de harten van Armin, Coen, Gerard en Timur is hij er zeker wel bij.

Eindshow

En toen werd Armin snel weer het huis uit getrapt richting de Lammermarkt, want hij draait een waanzinnige set op de eindshow, als de DJ's het Huis uitkomen.

>> meer over de eindshow

Ster advertentie
Ster advertentie